Нам пишуть-2

23 Вересня 2003
971
23 Вересня 2003
11:51

Нам пишуть-2

971
„Шановні колеги! Мене здивувала інформація “Нам пишуть. ”, поміщена в інтернет-виданні “Детектор медіа” 22 вересня. «Детектор медіа» продовжує отримувати репліки з приводу публікацій щодо ситуації в Нацраді. Публікуючи сьогодні лист заступника голови Нацради Віталія Шевченка, ми приймаємо його зауваження. І сподіваємося, що у всіх сторін конфлікту у цьому регулюючому органі вистачить здорового глузду, щоб знайти оптимальне рішення проблеми".
Нам пишуть-2


„Шановні колеги!

Мене здивувала інформація “Нам пишуть...”, поміщена в інтернет-виданні “Детектор медіа” 22 вересня, – лист керівника прес-служби Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення М.Гриценка і редакційний коментар до нього. Обговорювався сайт Національної ради.

Перепрошую, але йдеться про сайт Національної ради, а не сайт прес-служби Національної ради. Наскільки мені відомо, Національна рада з цього приводу і сама нічого не приймала, і нікому не давала ніяких доручень щодо ведення полеміки з пресою довкола свого сайту. За чиїми правилами ведеться ця гра, в якій, судячи з публікації “Нам пишуть...”, уже навіть з’явився рахунок (уже 1:1)?

Прошу мати це на увазі і в подальшому, в разі бажання чи потреби полемізувати з представниками Національної ради з огляду на їхні службові повноваження. Зокрема, з Миколою Гриценком (не лише держслужбовцем і журналістом, а й, до речі, хорошим поетом) цікаво поговорити на різноманітні теми, але його позицію, за відсутністю відповідного доручення, не можна подавати за позицію Національної ради.

З повагою,
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
заступник голови Національної ради
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду