Провайдер Нацради змінює інформацію на їхньому сайті?оновлено

18 Вересня 2003
913
18 Вересня 2003
18:30

Провайдер Нацради змінює інформацію на їхньому сайті?оновлено

913
Сьогодні на сайті Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення у переліку керівних членів Нацради з`явилася цікава інформація. Навпроти імені Миколи Фартушного було зазначено: відповідальний секретар Сьогодні на сайті Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення у переліку керівних членів Нацради з`явилася цікава інформація. Навпроти імені Миколи Фартушного було зазначено: відповідальний секретар. Це було, принаймні, дивно.
Провайдер Нацради змінює інформацію на їхньому сайті?оновлено
Адже всі зацікавлені особи знали, що напередодні відповідальним секретарем було обрано Тетяну Лєбєдєву. Поповзли чутки, що Борис Холод призначив Миколу Фартушного своїм наказом, попри усі процедурні норми. Адже, як повідомляла „Детектор медіа”, деякі члени Нацради через кілька днів після голосування висловили сумнів у дотриманні процедури і відмовились підписати протокол лічильної комісії.

Але - співробітник апарату Нацради Ігор Курус розповів "Телекритиці", що ніякого наказу Бориса Холода стосовно призначення Миколи Фартушного він не бачив, і сам дуже здивований.

Тетяна Лєбєдева в телефонній розмові з "Детектор медіаю" зазначила, що не розуміє, хто міг ініціювати цю дрібну провокацію: "Я з великою повагою ставлюся до Миколи Фартушного, тому навіть не можу припустити, що він це ініціював. Я не хочу нікого звинувачувати. Сподіваюся, що це лише чергова помилка, яких останнім часом стало дуже багато. Ніякого наказу Бориса Холода стосовно призначення Миколи Фартушного я не бачила. Але ви розумієте, що такі призначення не робляться наказами. Навряд чи Борис Іванович так себе підставить".

А керівник прес-служби Нацради Микола Гриценко запевнив "Детектор медіа", що зміни у складі Нацради відбулися лише на сайті: "Це технічна помилка, яка проіснувала на сайті лише одну годину. Наш провайдер автоматично замінив двох членів Нацради на інших, не звернувши уваги на те, що один із членів - ще і відповідальний секретар".

Ну що ж, залишається тільки сподіватись, що більше таких помилок не буде. У провайдерів.

* Провайдер (англ. provider, ISP) -- це компанія, яка надає послугу доступу в інтернет та, можливо, інші послуги, такі як хостінг, e-mail и др.

У розпорядженні "Детектор медіа" є копія протоколу №2

лічильної комісії за підсумками таємного голосування по обранню відповідального секретаря Національної ради від 10 вересня цього року. Його текст ми нaводимо нижче:


Протокол №2

лічильної комісії за підсумками таємного голосування по обранню відповідального секретаря Національної ради

м.Київ

10.09.2003р.

середа

17.30

Присутні: В.Понеділко, Б.Холод, В.Шевченко,

Запрошені: Т.Лебедєва, В.Лешик,

В.Манжосов, В.Павленко, М.Фартушний

Ю.Артеменко - заступник Голови Верховної Ради .України

з питань свободи слова та інформації.

Слухали:

Понеділка В.Ф., голову лічильної комісії: на засіданні присутні 8 членів Національної ради. Відповідно роздано 8 бюлетенів для таємного голосування по обранню відповідального секретаря Національної ради, до якого внесено кандидатури 5-ти членів Національної ради у складі: Лебедєвої Т.Я., Лешика В.К., Манжосова В.А., Павленка В.В., Фартушного М.В.

У таємному голосуванні брали участь 8 членів Національної ради. Дійсних бюлетенів - 8, недійсних - 0.

Повідомив підсумки таємного голосування: за кандидатуру Лебедєвої Т.Я.

Голосували: "За" - 5, "Проти" - 0, "Утримались" - 3. за кандидатуру Лешика В.К.

Голосували: "За" - 3, "Проти" - 0, "Утримались" - 5.

за кандидатуру Манжосова В.А.

Голосували: "За" - 0, "Проти" - 0, "Утримались" - 8. за кандидатуру Павленка В.В.

Голосували: "За" - 0, "Проти" - 0, "Утримались" - 8. за кандидатуру Фартушного М.В.

Голосували: "За" - 0, "Проти" - 0, "Утримались" - 8.

Підкреслив, що відповідно до Закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення" та Регламенту Національної ради вибори відповідального секретаря вважаються такими, що відбулися.

Голова лічильної комісії - В.Понеділко Секретар лічильної комісії -Б.Холод Член лічильної комісії - В. Шевченко
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
913
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду