Сьогодні о 15.00 „Детектор медіа” проводить чат-конференцію з британським послом Робертом Брінклі

11 Вересня 2003
870
11 Вересня 2003
10:56

Сьогодні о 15.00 „Детектор медіа” проводить чат-конференцію з британським послом Робертом Брінклі

870
Тема чату: „Реформування українського суспільства у фокусі двосторонніх відносин між Сполученим Королівством та Україною” Тема чату: „Реформування українського суспільства у фокусі двосторонніх відносин між Сполученим Королівством та Україною”
Сьогодні о 15.00 „Детектор медіа” проводить чат-конференцію з британським послом Робертом Брінклі
Якщо у вас не буде змоги завітати до чату у режимі он-лайн, свої запитання надсилайте заздалегідь на адресу: info@detector.media

Біографічна довідка:

Роберт Едвард Брінклі, 1954 р.н., на дипломатичній службі з 1977 року. Роберт Брінклі розпочав свою діяльність на посаді Надзвичайного та Повноважного Посла Великої Британії в Україні у серпні 2002 року. 29 серпня він вручив вірчі грамоти Президенту України.

Пан Брінклі отримав освіту в школі Стоуніхерст та коледжі Корпус Крісті Оксфордського університету. Він вступив на дипломатичну службу в 1977 році. Пан Брінклі вільно володіє російською мовою, оскільки працював два терміни у Британському Посольстві в Москві (в 1979 - 1982 та 1996 - 1999 роках), та вивчав українську мову в Лондоні перед тим, як заступити на посаду Посла в Києві. Він також працював у Женеві та Бонні. Його попередня посада - Голова об'єднаного імміграційного департаменту Міністерства закордонних справ та Міністерства внутрішніх справ Великої Британії. Пан Брінклі одружений, має трьох синів. У довіднику "Хто є хто" він називає піші прогулянки, книги та музику (скрипку) своїми улюбленими заняттями у вільний час.

З попередніми чатами "Детектор медіа" можна ознайомитися тут
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
870
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду