Зараз в „Телекритиці” проходить чат-конференція з Олексієм Сологубенком, керівником Української служби Бі-Бі-Сі

29 Травня 2003
979

Зараз в „Телекритиці” проходить чат-конференція з Олексієм Сологубенком, керівником Української служби Бі-Бі-Сі

979
Тема:„Стандарти мовлення Бі-Бі-Сі: досвід та трансформації” В четвер, 29 травня, о 10. 00 „Детектор медіа” запрошує своїх читачів поспілкуватися з Олексієм Сологубенком, керівником Української служби Бі-Бі-Сі.
Зараз в „Телекритиці” проходить чат-конференція з Олексієм Сологубенком, керівником Української служби Бі-Бі-Сі
Тема чат-конференції:„Стандарти мовлення Бі-Бі-Сі: досвід та трансформації”.

Пропонуємо читачам, які слідкують за дискусією „Детектор медіа” про трансформації в світових ЗМІ у відповідь на новітні виклики часу, долучитися до розмови з паном Олексієм. Його професіоналізм і досвід, на нашу думку, можуть дати привід і для обговорення значно ширшого кола проблем.

Якщо у вас не буде змоги завітати до чату у режимі он-лайн, свої запитання надсилайте заздалегідь на адресу: info@detector.media

Біографічна довідка:

Олексій Сологубенко народився в Україні. Закінчив Київський інститут іноземних мов та Манчестерський університет, Велика Британія. До того, як стати журналістом, працював вчителем середньої школи на Київщині, а також перекладачем. Журналістську діяльність розпочав на „Українському радіо”, а з 1992 працює на Бі-Бі-Сі. Олексій був першим українцем, прийнятим на роботу на Бі-Бі-Сі. Допомагав створити Українську службу Бі-Бі-Сі. З 1996 року – керівник Української служби Бі-Бі-Сі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
979
Читайте також
27.09.2001 12:22
Анна Шерман
«Детектор медіа»
2 217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду