„Вісті тижня" з Миколою Канішевським виходитимуть на Першому національному

16 Травня 2003
1590

„Вісті тижня" з Миколою Канішевським виходитимуть на Першому національному

1590
18 травня о 21:00 ця програма вперше з’явиться в ефірі каналу замість підсумкової програми „Панорама” 18 травня о 21:00 ця програма вперше з’явиться в ефірі каналу замість підсумкової програми „Панорама”. В черговий раз державний канал зазнав експансії журналістів із комерційних каналів. Цього разу – „ТЕТ”у, наближеного до СДПУ (о) (Див статтю „Украинские медиа-холдинги и их будущее” ).
„Вісті тижня" з Миколою Канішевським виходитимуть на Першому національному
Разом з Миколою Канішевським, який став першим віце-президентом Першого Національного, з „ТЕТу” прийшла група журналістів. Як наслідок – чергові кадрові перестановки в ТО „Новини”. Зокрема, новий Президент НТКУ Олександр Савенко підтвердив у розмові з кореспондентом „Детектор медіа”, що з телеканалу звільнився заступник директора ТО „Новини” Андрій Омельченко. Артем Петренко залишається працювати директором ТО „Новини”. І все ж таки відтепер вирішальний голос у визначенні інформаційної політики Першого Національного належатиме Миколі Канішевському. З приводу виходу його авторської програми на НТКУ „Детектор медіа” звернулася до відомого журналіста за коментарем.

Микола Канішевський, перший віце-президент НТКУ:



- Я прийшов працювати на НТКУ першим віце-президентом і разом зі мною перейшла на канал моя програма „Вісті тижня" з Миколою Канішевським. Я тішуся з того, що це розширить аудиторію каналу. Моя програма спокійна, логічна, політично виважена. І я радію з того, що прийшов працювати на Перший національний не один, а з групою сильних журналістів. Це – Ігор Трушко, Сергій Сиволап, Денис Іванеско, Віктор Варницький. Це буде пісумкова тижнева годинна програма.

- А програму „Панорама” буде закрито?

- Так, хіба щось трапиться... „Панорама” була безлика: чергові ведучі, чергові журналісти...

- Ви прийшли з каналу, який контролює СДПУ (о). Яким чином ця партія впливатиме на програму?

- Не думаю... Не можу сказати, що ця партія впливала на мою програму, коли вона виходила на „ТЕТ”... Моя програма виходить в ефір з 1996 року, вона має свій статус і своє обличчя.

P.S. від „Детектор медіа”. - Про інші останні новини на Першому Національному у зв’язку з призначенням нового керівництва каналу – читайте найближчим часом в есклюзивному інтерв’ю для „Детектор медіа” президента НТКУ Олександра Савенка.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
„Детектор медіа”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1590
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду