Закінчився чат „Детектор медіа” з Іваном Чижем, головою Державного Комітету з питань телебачення і радіомовлення

5 Лютого 2003
1273

Закінчився чат „Детектор медіа” з Іваном Чижем, головою Державного Комітету з питань телебачення і радіомовлення

1273
Тема розмови: „Що зроблено Держкомітетом з телебачення і радіомовлення за рік головування Івана Чижа” Щойно закінчилася чат-конференція „Детектор медіа” з Іваном Чижем, головою Державного Комітету зпитань телебачення і радіомовлення (до виходу указу Президента 31 січня ц. р. – Держкомітету із питань інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України). Основні запитання стосувалися того, що зроблено Держкомітетом з телебачення і радіомовлення за рік головування Івана Чижа.
Закінчився чат „Детектор медіа” з Іваном Чижем, головою Державного Комітету з питань телебачення і радіомовлення
Більш детальна інформація про чат з'явится на сайті "Детектор медіа" незабаром. Як відомо, очоливши пост Голови Держкомітету рік тому, пан Чиж зосередив свою діяльність на наступних 10 завданнях:

1. Невідкладно сформувати і нормативно оформити парадигму розвитку інформаційної сфери, виробити параметри державної інформаційної політики.

2. Докорінне реформування Комітету як центрального органу управління, на який Конституцією України та чинним законодавством покладено важливу функцію – здійснювати державну інформаційну політику.

3. Істотне посилення впливу на розроблення та формування національного інформаційного законодавства.

4. Відпрацювання техніко-технологічних параметрів розвитку галузей, особливо телерадіомовлення.

5. Розгляд проблем друкованих ЗМІ.

6. Вирішення видавничих питань.

7. Під особливим патронатом Комітету мають бути загальнодержавні мовники та їх комерційні партнери.

8. Вироблення спеціальної державної програми „Журналіст”.

9. Свобода слова та свобода творчості.

10. Інформаційне забезпечення виборів.


Чиж Іван Сергійович, 1952 року народження. Закінчив Київський університет імені Тараса Шевченка, Російську академію управління. Журналіст, політолог, фахівець в галузі держуправління. Депутат Верховеної Ради 2 та 3 скликання. На час виборів в народні депутати України – член СПУ. Працював Головою Ком-ту з питань свободи слова та інформації, заступником Комітету з питань соціальної політики та праці, співголовою депутатської фракції СПУ і СелПУ, керівником фракції соціалістів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1273
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду