На засідання Медіа Клубу виноситься тема взаємостосунків власників ЗМІ та журналістів

29 Листопада 2002
935
29 Листопада 2002
13:51

На засідання Медіа Клубу виноситься тема взаємостосунків власників ЗМІ та журналістів

935
Увага!
На засідання Медіа Клубу виноситься тема взаємостосунків власників ЗМІ та журналістів
2 грудня відбудеться засідання Медіа Клубу в Києві, а 9 грудня – у Львові. Для обговорення виноситься тема: "Медіа як бізнес. Стосунки власників ЗМІ та журналістів". 2 грудня відбудеться засідання Медіа Клубу в Києві, а 9 грудня – у Львові. Для обговорення виноситься тема: "Медіа як бізнес. Стосунки власників ЗМІ та журналістів".

Учасники дискусії торкнуться питання законодавчого забезпечення цивілізованого бізнесу в інформаційній галузі в Україні; впливу суспільно-політичноі ситуаціі на становлення медіа-бізнесу; проаналізують специфіку вітчизняних традицій стосунків власників ЗМІ та журналістів; обговорять проблему бізнесу й професіоналізму у мас-медіа.

Учасники дискусії сфокусують свою увагу на:

-непрозорості відносин власності у медіа;

-монополізмі у володінні медіа (у тому числі й тому, що неможливо юридично довести);

-тискові влади та політиків на власників медіа, а також на саму Нацраду;

-процвітанні законодавчо забороненої реклами на вітчизняному ТБ, заборона на переривання фільмів рекламою;

-невідповідності економічним реаліям нині існуючого порядку оплати за ліцензію тощо.

Проект “Медіа реформи” започатковано Урядом Великої Британії. Проект має на меті згуртувати впливових професіоналів, діяльність яких пов’язана з мас-медіа, для створення більш сприятливого клімату для незалежних ЗМІ. У рамках проекту діє Центр медіареформ у Національному університеті “Києво-Могилянська академія” (НаУКМА); українськими партнерами проекту є Незалежна Асоціація Телерадіомовників (НАМ), Інтернет-газета “Детектор медіа” та журнал “Телерадіокур’єр”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
935
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду