„Помаранчева” телемодель осіннього сезону

30 Серпня 2002
1436

„Помаранчева” телемодель осіннього сезону

1436
До фатальної дати вересня – 40 днів з дня львіської трагедії - на каналі прем’єра документального фільму „Пекельне небо”. Новий сезон на “помаранчевому” стартуватиме без фанфар, і на це є об’єктивні причини. На початку вересня виповнюється 40 днів з дня трагедії на скнилівському летовищі – в пам’ять про цю жахливу катастрофу ICTV покаже документальний фільм власного виробництва “Пекельне небо”, авторами якого є Дмитро Кисельов та Єгор Чичеринда.
„Помаранчева” телемодель осіннього сезону
Цього ж дня канал змінить звичну сітку мовлення, відмовившись від розважальних програм.

Нові проекти

Партнер каналу, студія “Профі-ТБ”, запропонує глядачам нову програму “Сатирикон”, своєрідний екскурс у минуле, який готує відомий тележурналіст Марк Гресь. Програма виходитиме тричі на день, перший ефір заплановано на середину вересня.

Щодо планів штатних “помаранчевих”, то і в цьому напрямку вимальовується певна конкретика – цілком імовірно, з новим проектом вийде в ефір Кирило Вишинський. Зміниться одяг каналу – презентація нової колекції вбрання ICTV відбудеться у другій половині вересня. “Помаранчеві” завізували свою тривалу симпатію до “Телевізійного центру моди” – програма Вікторії Андрієвської на ICTV виходитиме як мінімум до кінця 2003 року.

Серіали

З’явиться кілька як нових, так і уже давно знаних та улюблених серіалів. Насамперед, це легендарна “Династія”, увінчана лаврами класики жанру, яку канал покаже від першої до останньої серії. А також кілька серіалів для дітей: “Міфи і легенди”, “Том і шина”, “Екшн мен”, “Зустрічайте Клеопатру”, “Мегамалюки”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1436
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду