СТБ змінює обличчя

29 Серпня 2002
1226

СТБ змінює обличчя

1226
У жовтні на глядачів телеканалу чекають істотне оновлення дизайну та ударна хвиля нових фільмів Телеканал СТБ цього року вибрав дещо нетрадиційну тактику входження у новий телесезон. Він розпочався ще у серпні чотирма акціями: дві кіноакції було адресовано інтелектулаьній частині телеаудиторії – «5 ночей з Такеши Кітано» та «5 шедеврів великих режисерів», та ще дві були розраховані на широкий загал.
СТБ змінює обличчя
Одна з них — «Час дивитися футбол» — відкривала спортивний сезон на СТБ і складалася з трансляцій матчів «Динамо» (Київ) та АС «Мілан» в кваліфікаційних раундах Ліги Чемпіонів, а також Суперкубків Англії, Іспанії та Італії. Загалом, що стосується спорту, ми розвертаємося обличчям до вітчизняних змагань; СТБ вже почав транслювати матчі “Динамо” (Київ) у внутрішній першості, також канал транслюватиме окремі боксерські турніри.

І нарешті, найбільш масштабна акція телеканалу– «100 прем’єр за 100 днів». Вона розпочалася вже у серпні, досягне свого піку у другій половині вересня і продовжиться до кінця листопада. Причому, демонструватимуться як фільми категорії «А» останнього десятиріччя, які ніколи не транслювалися українським телебаченням, так і зовсім нові картини 2000-2002 років, які відображають найсучасніші тенденції у світовому кіно. На додачу до різноманітного кінопоказу СТБ збирається запустити власну кінопрограму.

Що стосується власного виробництва, у СТБ є що показати. Вже з серпня виходить прогноз погоди з двома ведучими-близнятами. Творчі амбіції спортивного журналіста Миколи Василькова втілилися у нову програму «Гранд-футбол», прем’єра якої відбудеться на цьому тижні. Певні сюрпризи для глядачів готують Роман Скрипін, а також команда “Вікон. Кримінал”.

Дизайн каналу зазнає істотних змін у жовтні, і саме цей місяць стане найбільш ударним в плані оновлення телеканалу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1226
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду