Нацрада влітку: період „сплячки”

12 Серпня 2002
946

Нацрада влітку: період „сплячки”

946
Чутки про „найголовнішу” кадрову зміну в Нацраді з питань телебачення та радіомовлення, які доволі довго ходять у медійних і політичних колах, поки що не підтвердилися. Голова Нацради Борис Холод, якого, згідно з тими ж чутками, вже не раз „відправляли у відставку”, наразі перебуває у черговій відпустці і відпочиває в кримському санаторії „Дніпро”. Вийти з відпустки пан Холод планує 3 вересня, якраз перед початком чергової парламентської сесії.
Нацрада влітку: період „сплячки”
Якщо судити з повідомлень поінформованих осіб, нині Нацрада (втім, як більшість державних інституцій) переживає період своєрідної літньої „сплячки”. Ні, робота, звісно, продовжується. Але пора кардинальних рішень прийде вже восени.

Більшість членів Нацради та й апаратних працівників зараз перебувають у відпустках. Виняток складають лише новообрані члени Нацради – Віталій Шевченко та Віктор Понеділко, які вирішили, очевидно, використати період затишшя для того, щоб краще увійти в курс справи.

Що стосується планів екс-членів Нацради, то окрім інформації, яка була на „Телекритиці” про продюсерські проекти Миколи Княжицького, наміри його інших колег, зокрема Віктора Лешика та Юрія Покальчука поки що невідомі. Зараз журналісти „Детектор медіа” пробують зв’язатися з ними і отримати інформацію „з перших рук”. Зважаючи на „курортно-відпочивальний” сезон зробити це не так легко.

Втім, вони, як державні службовці першого рангу, мають цілком достатньо часу для працевлаштування. Законодавство гарантує їм для цього річне утримання.

Невелику паузу і інший екс-член Нацради - Юрій Шкарлат. Але немає сумнівів, що його досвід та висока кваліфікація телевізійного журналіста та організатора телевиробництва знайдуть своє застосування вже ближчим часом.

Спокій панує і в апараті Нацради. Особливих кадрових перетурбацій тут поки що не очікують. Хоч із приходом нового політичного сезону ситуація може зазнати відчутних змін
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
„Детектор медіа”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
946
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду