Олександр Кривенко – “наодинці з усима” з Віктором Лешиком

1 Березня 2002
1149

Олександр Кривенко – “наодинці з усима” з Віктором Лешиком

1149
Щойно, вже 1-го березня, нарешті ми отримали коментар (електронною поштою) щодо пояснень ситуації навколо Громадського радіо Нацрадою від безпосереднього керівника проекту – Олександра Кривенко. Друкуємо в отриманому вигляді.
Олександр Кривенко – “наодинці з усима” з Віктором Лешиком
Олександр Кривенко, керівник Громадського радіо: - З приводу пояснень людей з Нацради, що вони, мовляв, не знали чогось про проект, хочу нагадати, що "незнання не звільняє від відповідальності". Хтось чогось знати не хотів (бо повідомчі листи "Люкса" та мої були офіційно внесені в Нацраду), але - заборонив. Причому, заборонив не те, що вже сталося, а те, що лише мало статися. Яка зворушлива профілактична турбота про дотримання ефірної концепції! Давайте заборонимо чоловікам хотіти жінок - бо це може (!) призвести до порушення правової чи моральної концепції цього суспільства... Тепер Нацрада просить в мене негайно представити всі папери, які лише можуть стосуватися проекту "Громадського радіо" - аби у вівторок, 5-го березня, бути поінформованою. Що ж - папери і пояснення я надати готовий. Питання - чи готові вони захотіти задовільнитись цією інформацією? І питання також - що заважало їм попросити ці папери, не чекаючи скандалу в ЗМІ та зворохоблення у дипломатичних колах? І чи їхнє небажання знати є виною моєю та Андрейка, чи таки їхньою? А з паном Лешеком я, здається, зустрінусь "на одинці з усіма": завтра, в суботу, у "Прес-клубі" на СТБ.

Читайте також:

Вийти в ефір 28-го лютого Громадське радіо дійсно не мало права

Читайте також:

Олександр Кривенко звинувачує особисто Бориса Холода

Марафон на “Громадському радіо” не відбудеться. Через заборону проекту Національною радою?

Олександр Кривенко: “Наш проект проходив експертизу на БІ-БІ-СІ”

5 березня Нацрада з питань телебачення і радіомовлення детально розгляне питання про створення Громадського радіо
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1149
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду