Олег Онисько іде з посади головного редактора Zaxid.Net

Олег Онисько іде з посади головного редактора Zaxid.Net

6 Березня 2023
1732

Олег Онисько іде з посади головного редактора Zaxid.Net

1732
Онисько очолював видання з 2013 року.
Олег Онисько іде з посади головного редактора Zaxid.Net
Олег Онисько іде з посади головного редактора Zaxid.Net

Олег Онисько пішов із посади головного редактора видання Zaxid.Net, на якій працював понад дев’ять років. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці. 

«Для мене важливо не закостеніти і не втратити інтерес до професії. Тому треба вчасно йти. … Я вдячний вам усім за цю захоплюючу спільну пригоду і вірю, що далі ZAXID.NET чекає ще багато років процвітання», — написав Онисько.

Місцеве видання Leopolis.news пише, що Онисько підтвердив інформацію про відставку. Наразі виданням керуватиме чинний заступник головного редактора Ярослав Іваночко.

Онисько зазначив, що планує кілька тижнів відпочити, а про можливі зміни у професійному статусі повідомить окремо.

Олег Онисько працював головним редактором Zaxid.net з 2013 року. Раніше очолював щоденні газети «Поступ», «Львівська газета», був засновником агентства інфографіки Ukrainian Media Service.

Сайт Zaxid.net розпочав свою роботу у 2007 році. За даними YouControl, засновником ТОВ «Захід. Нет» (Zaxid.net) є ПрАТ «Телерадіокомпанія Люкс» (80%), кінцевою бенефіціаркою якого є дружина мера Львова Андрія Садового Катерина Кіт-Садова, і Роман Андрейко (20%).

Фото: Олег Онисько / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1732
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду