У “Детектор медіа” проблеми.

22 Лютого 2002
979

У “Детектор медіа” проблеми.

979
Поки що з інтернетом. Шановні читачі “Детектор медіа”! У зв’язку з проблемами на сервері, з 14 години 20-го лютого ми не маємо доступу до власного сайту і взагалі до інтернету. Тому не можемо оновлювати оперативну інформацію. Аналітичні тексти будемо намагатися ставити на головну сторінку через своїх партнерів. Повідомляємо, що такі самі проблеми і в сайту громадської організації “Інтерньюз-Україна”.
У “Детектор медіа” проблеми.
Поки що з інтернетом. Шановні читачі “Детектор медіа”! У зв’язку з проблемами на сервері, з 14 години 20-го лютого ми не маємо доступу до власного сайту і взагалі до інтернету. Тому не можемо оновлювати оперативну інформацію. Аналітичні тексти будемо намагатися ставити на головну сторінку через своїх партнерів. Повідомляємо, що такі самі проблеми і в сайту громадської організації “Інтерньюз-Україна”. Як тільки провайдер Global Ukraine налагодить роботу сервера, ми знову почнемо оновлюватися в режимі он-лайну. Приносимо наші вибачення читачам, сподіваємося на краще.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
979
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду