На участь у “Теледебатах 3х3” дали згоду 9 політичних партій і 7 блоків

20 Лютого 2002
822

На участь у “Теледебатах 3х3” дали згоду 9 політичних партій і 7 блоків

822
Як уже повідомляла “Детектор медіа”, програма “Теледебати 3х3” буде виходити у прямому ефірі на 7 каналі, а на 20 регіональних каналах вона транслюватиметься у записі.
На участь у “Теледебатах 3х3” дали згоду 9 політичних партій і 7 блоків
За словами Зиновія Кулика, керівника проекту, 10 днів тому вони звернулися до всіх політичних партій та об’єднань з пропозицією стати учасниками теледебатів. На сьогодні поки що меньше половини учасників виборчого процесу (9 партій і 7 блоків) підтвердили свою участь у програмі. Зокрема партії «Яблуко», Комуністична партія робітників і селян, Українська національна асамблея, Всеукраїнська партія трудящих, Соціалістична партія України, Народна партія вкладників і соціального захисту, Морська партія, Всеукраїнська партія міжнаціонального взаєморозуміння "Новий світ", Руський блок, блок ЗУБР, блок «Команда озимого покоління», блок «Демократична партія - партія «Демократичний союз», блок «Проти всіх», блок «За єдину Україну».

25 лютого о 12.00 у студії “ТV-Табачук» (вул. Дегтярівська, 48) відбудеться жеребкування учасників програми. Очікується, що до цього дня відповідь про участь у теледебатах мають дати інші учасники виборчих перегонів. Зиновій Кулик на сьогодняшній прес-конференції в УНІАНі з прикрістю відзначив: “Якщо кількість учасників залишиться незмінною, не виключено, що ми відмовимось від дебатів”. “Якщо ж у проекті візьме участь 2/3 учасників – є сенс проводити дебати”, - підсумував він.

Орієнтовна дата виходу першого ефіру дебатів (залежно від кількості учасників) – 9 березня. “Теледебати 3х3” - це спільний некомерційний проект, розроблений групою журналістів телестудії “TV-Табачук” і журналу “ПіК”, які самі ж і фінансуватимуть проект з мінімальними витратами (закупівля додаткового обладнання та оформлення студії).

За задумом авторів проекту, у студії стоятимуть три трибуни, оснащені мікрофонами і таймерами. Кожному кандидату надаватиметься 20 хвилин ефірного часу для виступу.

Ведучий програми, тележурналіст Ігор Слісаренко, відзначив, що її формат – класичні теледебати – передбачає гостру дискусію між учасниками у прямому ефірі. Своє завдання ведучий бачить у тому, щоб спонукати творчу жваву дискусію за рахунок змісту, без якихось штучних провокацій. Поки що для всіх учасників готуються “вступні візитки” (короткі загальні дані про чисельність, рік заснування партій та блоків і т.п.).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
“Детектор медіа”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
822
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду