«Українська правда» шукає редактора стрічки новин

«Українська правда» шукає редактора стрічки новин

18 Червня 2022
2027

«Українська правда» шукає редактора стрічки новин

2027
Серед вимог до тих, хто претендуватиме на цю вакансію, − вміння орієнтуватися на інтереси читачів і оперативно писати новини.
«Українська правда» шукає редактора стрічки новин
«Українська правда» шукає редактора стрічки новин

Видання «Українська правда» шукає редактора стрічки новин. Оголошення про появу цієї вакансії з'явилося на сайті work.ua.

Серед основних вимог до охочих отримати цю посаду, − наявність досвіду роботи на стрічці новин, вміння знайти важливе та цікаве в потоці інформації, орієнтація на інтереси читачів, вміння швидко, грамотно і зрозуміло писати, оформляти текст для зручного читання.

Також необхідно знати українську, російську та англійську (upper-intermediate) мови. Перевагою буде досвід роботи в напрямку SEO.

Редактор стрічки новин має моніторити інформаційний простір, працювати з онлайн-трансляціями, документами, соцмережами та писати новини.

Графік змінний (8.00−15.00 / 15.00−22.00).

Нагадаємо, українське англомовне видання The Kyiv Independent повідомляло, що шукає журналіста-розслідувача.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2027
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду