В Україні створили «інформаційний полк» ₩AW: War Against War

В Україні створили «інформаційний полк» ₩AW: War Against War

9 Березня 2022
3435

В Україні створили «інформаційний полк» ₩AW: War Against War

3435
«Інформаційні війська» створюватимуть відео та тексти, розраховані на різні аудиторії в Україні, Росії та світі.
В Україні створили «інформаційний полк» ₩AW: War Against War
В Україні створили «інформаційний полк» ₩AW: War Against War

Українські креативники, журналісти, режисери та піарники у співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики України створили «інформаційний полк» ₩AW: War Against War. Про це повідомила пресслужба МКІП. Разом вони планують протидіяти російській пропаганді та фейкам.

«Сьогодні будь-який ролик або фото — це не просто контент. Це підняття бойового духу та доказова база проти злочинних дій російської федерації щодо України. І ми маємо збільшувати їхню кількість аби не залишити ворогу жодного шансу на пропагандистську брехню», — вважає очільник МКІП Олександр Ткаченко.

«Інформаційні війська» створюватимуть відео та тексти, розраховані на різні аудиторії в Україні, Росії та світі. Контент публікуватимуть і інстаграмі, телеграмі, на сайті МКІП та на ютубі.

Долучитися до «інформаційних військ» зпрошують всіх власників ЗМІ та представників медіаспільноти, хто може розповсюджувати контент ₩AW: War Against War на своїх платформах.

Контактна форма для креативних команд — тут, для тих, у кого є можливість сприяти дистрибуції відеоконтенту, — тут.

Нагадаємо, що «Детектор медіа» у режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну. А подкаст ДМ «Русскій фейк, іді нах*й!» уже доступний на Apple Podcasts та Spotify.

Добірку найтупіших, на цей момент, російських фейків дивіться за посиланням.

Ілюстрація: МКІП

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3435
Читайте також
23.06.2022 08:00
ГО «Детектор медіа»
«Детектор медіа» вдячний за вклад у документування кремлівської дезінформації Let'sData, StopFake, УКМЦ, «Інституту масової інформації», Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, VoxUkraine, Любові Цибульській
283 309
10.03.2022 08:35
Отар Довженко
«Детектор медіа»
3 469
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду