Вибухівку підклали ще й тещі Шабуніна. Поліція пропонує активісту заходи  безпеки

Вибухівку підклали ще й тещі Шабуніна. Поліція пропонує активісту заходи безпеки

31 Грудня 2020
1905

Вибухівку підклали ще й тещі Шабуніна. Поліція пропонує активісту заходи безпеки

1905
31 грудня невідомі поклали вибухівку коло дверей квартири тещі голови правління Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.
Вибухівку підклали ще й тещі Шабуніна. Поліція пропонує активісту заходи  безпеки
Вибухівку підклали ще й тещі Шабуніна. Поліція пропонує активісту заходи  безпеки

Про це повідомляє поліція.

Близько 11 години ранку в поліцію надійшло повідомлення про те, що у Святошинському районі міста Києва в багатоповерховому житловому будинку на третьому поверсі біля вхідних дверей квартири, яка здається в оренду, виявлено дві скріплені скотчем гранати Ф-1. Власницею помешкання є матір дружини Віталія Шабуніна. 

На місце події виїхали вибухотехніки, рятувальники та слідчо-оперативна група. Проводиться огляд місця події, поліцейські встановлюють можливих свідків та переглядають камери відеонагляду, які могли зафіксувати осіб, причетних до скоєння цього злочину. Після огляду цій події буде надана правова кваліфікація.

Також поліція має намір запропонувати Віталієві Шабуніну заходи безпеки. «У випадку згоди – їх забезпечуватимуть поліцейські Києва», - повідомляє поліція.

Пізніше Київська міська прокуратура повідомила, що вибухівки в саморобному пристрої не було виявлено. «Правоохоронці, які прибули на місце виклику, виявили скріплені скотчем корпуса гранат Ф-1 без запалів. Вказані предмети будуть направлені на експертизу. Попередньо подія кваліфікована за ч. 1 ст. 129 КК України», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 30 грудня матері Віталія Шабуніна підклали саборобний вибуховий пристрій під двері квартири у Рівному. Офіс генерального прокурора повідомив, що в цьому пристрої також не виявили вибухівку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1905
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду