У проєкті «Один за всіх» на СТБ з'явиться новий ведучий

У проєкті «Один за всіх» на СТБ з'явиться новий ведучий

27 Грудня 2020
28683

У проєкті «Один за всіх» на СТБ з'явиться новий ведучий

28683
27 грудня в ефір вийде фінальний випуск 15-го сезону - і останній з ведучим Михайлом Присяжнюком.
У проєкті «Один за всіх» на СТБ з'явиться новий ведучий
У проєкті «Один за всіх» на СТБ з'явиться новий ведучий

У соціальному токшоу «Один за всіх» на СТБ з наступного сезону з'явиться новий ведучий - адвокат, криміналіст, психолог Сергій Костира. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Михайло Присяжнюк був ведучим «Один за всіх» з 2018 року. Цієї осені він став депутатом Київради. Контракт пана Михайла з СТБ завершувався в грудні 2020 року, і телеканалом було прийнято рішення не подовжувати його. Останній випуск токшоу зним в якості ведучого вийде в ефір 27 грудня.

Сергій Костира, який далі вестиме проєкт, за освітою юрист-правознавець, адвокат, психолог. Кар'єру слідчого розпочав у 1999 році, з 2004 року веде адвокатську практику, є аспірантом кафедри кримінального права та процесу. Останні два роки, паралельно з основною діяльністю, Сергій Костира був адвокатом «Один за всіх». 

Новий сезон «Один за всіх» стартує в ефірі СТБ в лютому 2021 року.

Нагадаємо, Михайло Присяжнюк представляє у столичній міськраді партію «Слуга народу». Він очолив Комісію з питань власності у Київраді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28683
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду