Журналістку LB.ua госпіталізували з підозрою на коронавірус

Журналістку LB.ua госпіталізували з підозрою на коронавірус

23 Березня 2020
2883
23 Березня 2020
16:15

Журналістку LB.ua госпіталізували з підозрою на коронавірус

2883
Парламентську кореспондентку LB.ua Анну Стешенко 23 березня госпіталізували до Олександрівської клінічної лікарні Києва з підозрою на коронавірус COVID-2019. Вона вже здала тест для ПЛР-діагностики коронавірусу.
Журналістку LB.ua госпіталізували з підозрою на коронавірус
Журналістку LB.ua госпіталізували з підозрою на коронавірус

Про це журналістка написала на своїй сторінці в Facebook.

Окрім тесту, їй зробили рентген та виписали ліки від застуди та жарознижуючі.

Анна Стешенко уточнила, що в Києві госпіталізують усіх з підозрою на коронавірус або хто був у контакті з хворими. За її словами, осіб з підозрою на коронавірус ізолюють в окремі бокси.

«Тільки зараз взяли кров – ПЛР-тест (полімеразна ланцюгова реакція, – ДМ). Він буде готовий, з огляду на кількість аналізів, не раніше 2-3 днів. Повторюю, лікарі самі кажуть: експрес-тест – абсолютно не інформативний. Тому всіх з симптомами, з огляду на мій контакт з депутатами 17 числа в Раді, тих, хто повернувся в Україну, – госпіталізують», – повідомила вона.

Нагадаємо, народний депутат Сергій Шахов повідомив, що в нього 18 березня виявили коронавірусну інфекцію COVID-19. Водночас він уточнив, що ще не отримав офіційних документів, які б це підтверджували. Пресслужба Верховної Ради, своєю чергою, повідомила, що нардеп був відсутній на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні парламенту 17 березня.

Зазначимо, що 12 березня Сергій Шахов ходив на ефір програми «ІнфоВечір» на 5-му каналі, а 13 березня він був на ефірі програми продакшену «Ера-медіа» «Доброго ранку, країно», яка виходить на «UA: Першому».

Народний депутат від фракції «Голос» Ярослав Юрчишин повідомив, що самоізолювався до 27 березня, оскільки контактував Сергієм Шаховим під час телеефірів 12 та 13 березня.

Ведучий програми «Інформаційний вечір» Роман Чайка та ще четверо працівників 5-го каналу, які контактували зСергієм Шаховим, теж знаходяться на 14-денному карантині.

Фото: Анна Стешенко / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2883
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду