Ексдиректорка з комунікацій Трампа повернеться до Білого дому

Ексдиректорка з комунікацій Трампа повернеться до Білого дому

14 Лютого 2020
1208

Ексдиректорка з комунікацій Трампа повернеться до Білого дому

1208
На початку березня Хоуп Хікс (Hope Hicks) стане старшою радницею зятя американського президента Джареда Кушнера (Jared Kushner), який обіймає посаду старшого радника Дональда Трампа.
Ексдиректорка з комунікацій Трампа повернеться до Білого дому
Ексдиректорка з комунікацій Трампа повернеться до Білого дому

Колишня директорка з комунікацій адміністрації президента США Хоуп Хікс, яку називали ключовим свідком у розслідуванні про можливі зв'язки Дональда Трампа з Росією, повертається до Білого дому. Цю інформацію 13 лютого підтвердила прессекретарка Білого дому Стефані Гришам, передає The Hill.

Вона уточнила, що «деталі все ще визначаються».

Після відставки, яка відбулася на тлі слухань про можливе російське втручання у вибори США, Хоуп Хікс була виконавчою віцепрезиденткою та директоркою з комунікацій у компанії Fox, яка керує ресурсами Fox News та Fox Sports.

Нагадаємо, Хоуп Хікс була головою пресслужби передвиборчої кампанії Дональда Трампа і саме вона наймала на роботу інших працівників.

У серпні 2017 року Хоуп Хікс, давня соратниця президента Дональда Трампа і колишня модель дому моди Ralph Lauren, тимчасово зайняла пост директорки з комунікацій Білого дому. Вона замінила на посаді Ентоні Скарамуччі (Anthony Scaramucci), якого Дональд Трамп звільнив через 10 днів після призначення. 

У березні 2018 року Хоуп Хікс (Hope Hicks) оголосила, що йде в відставку. Як повідомила тоді представниця Білого дому Сара Сандерс, рішення про відставку Хоуп Хікс не пов'язане зі свідченнями, які вона 27 лютого 2018 року дала комітету з розвідки конгресу США в рамках розслідування справи про можливе російське втручання в американські вибори. Її вважали ключовим свідком у розслідуванні про можливі зв'язки Дональда Трампа з Росією.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1208
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду