Prometheus та журналісти НВ запускають безкоштовну медіашколу

Prometheus та журналісти НВ запускають безкоштовну медіашколу

14 Січня 2020
3289

Prometheus та журналісти НВ запускають безкоштовну медіашколу

3289
Проєкт масових відкритих онлайн-курсів Prometheus та видання НВ започаткували новий безкоштовний курс «Медіашкола НВ».
Prometheus та журналісти НВ запускають безкоштовну медіашколу
Prometheus та журналісти НВ запускають безкоштовну медіашколу

Про це 13 січня повідомило НВ.

Курс триватиме чотири тижні.

У програмі:

  • лекція головного редактора журналу та керівника проєкту НВ, до 2013 року – головного редактора журналу «Кореспондент», Віталія Сича – «10 кроків до створення успішного медіа-проєкту»;
  • виступ головної редакторки сайта nv.ua Юлії МакГаффі та керівника діджитал-проєктів НВ Олега Лисенка – «Як зробити онлайн-проєкт популярним»;
  • майстер-клас «Інтерв'ю. Робота з людьми» від Олександра Пасховера;
  • модуль «Розслідування зв’язків між політикою та бізнесом в олігархічній країні» від журналіста-розслідувача Івана Верстюка.

«Мета курсу — підвищення стандартів української журналістики. Ми хочемо сформувати у слухачів уявлення про роботу журналіста за допомогою лекцій з фаху, які читають не теоретики, а ті, хто багато років займається журналістикою. Журналісти та оглядачі журналу НВ розкриють реальну кухню професії. І все це, як завжди, безкоштовно і без смс», – йдеться в повідомленні.

Організатори говорять, що цей курс для студентів останніх курсів та фахівців, що виявляють інтерес до професії журналіста або вже працюють у медіа.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3289
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду