Прощання із Сергієм Доренком відбудеться 17 травня

Прощання із Сергієм Доренком відбудеться 17 травня

15 Травня 2019
2497

Прощання із Сергієм Доренком відбудеться 17 травня

2497
Після цього тіло головного редактора «Говорит Москва» буде піддано кремації.
Прощання із Сергієм Доренком відбудеться 17 травня
Прощання із Сергієм Доренком відбудеться 17 травня

Про це повідомляється на сайті радіостанції.

Так, прощання із російським журналістом Сергієм Доренком відбудеться у Москві на Троєкуровському кладовищі в п'ятницю, 17 травня, об 11:00.

Офіційною причиною смерті Доренка став розрив аневризми грудної аорти. Доньки журналіста від першого шлюбу Ксенія і Катерина поставили під сумнів висновки експертів і звернулися до поліції. Вони стверджували, що батька могли отруїти.

Після цього поліція заборонила видавати тіло у зв'язку з необхідністю проведення додаткової експертизи. Через заяву дочок була зірвана церемонія прощання, яка планувалася на 12 травня.

Нагадаємо, російський журналіст, головний редактор радіостанції «Говорит Москва» Сергій Доренко помер 9 травня після дорожньо-транспортної пригоди в центрі Москви. Журналісту стало зле, коли він їхав на мотоциклі: він втратив керування і впав. Сергію Доренку було 59 років. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2497
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду