У Венесуелі відновили мовлення іспаномовного телеканалу DW

У Венесуелі відновили мовлення іспаномовного телеканалу DW

16 Квітня 2019
851

У Венесуелі відновили мовлення іспаномовного телеканалу DW

851
У Венесуелі 15 квітня відновили сигнал іспаномовного кабельного телеканалу німецької медіакомпанії Deutsche Welle.
У Венесуелі відновили мовлення іспаномовного телеканалу DW
У Венесуелі відновили мовлення іспаномовного телеканалу DW

Про це 15 квітня повідомляє DW.

«Сподіваюся, що тепер ситуація залишиться стабільною», – заявив генеральний директор DW Петер Лімбурґ.  

Крім того, у Міністерстві закордонних справ Німеччини розкритикували венесуельську сторону за відповідну ситуацію, наголосивши, що «свобода ЗМІ є найвищим благом».

Як повідомляв «Детектор медіа», 14 квітня у Венесуелі комісія з телекомунікацій відключила в кабельній мережі сигнал іспаномовного телеканалу німецької медіакомпанії Deutsche Welle. Причини відключення наразі невідомі. Шеф-редакторка DW Інес Поль заявила, що глядачі можуть отримувати інформацію про події в Венесуелі на каналі DW на відеоплатформі YouTube та на сторінках медіакомпанії в соціальних мережах.

Нагадаємо, 22 січня в країні почалися масові акції протесту невдовзі після того, як Ніколас Мадуро заступив на посаду глави держави на другий термін. Наступного дня голова Національної асамблеї Хуан Гуайдо оголосив себе тимчасовим виконувачем обов'язків президента країни. Однак фактично політику ще не вдалося перейняти владу в країні.

25 лютого в Каракасі (Венесуела) затримали американського журналіста, телеведучого Хорхе Рамоса під час інтерв’ю з Ніколасом Мадуро в президентському дворику Мірафлорес. Приблизно за три години Рамоса та його телевізійну групу звільнили.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
851
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду