Порошенко повідомив, що чекатиме Зеленського на ICTV та на Суспільному для проведення дебатів

Порошенко повідомив, що чекатиме Зеленського на ICTV та на Суспільному для проведення дебатів

14 Квітня 2019
2048

Порошенко повідомив, що чекатиме Зеленського на ICTV та на Суспільному для проведення дебатів

2048
Кандидат в президенти та чинний глава держави Петро Порошенко повідомив, що 15 квітня чекатиме на іншого кандидата Володимира Зеленського в ефірі каналу ICTV, у програмі «Свобода слова». Також він заявив, що буде чекати 19 квітня в студії Суспільного для проведення дебатів.
Порошенко повідомив, що чекатиме Зеленського на ICTV та на Суспільному для проведення дебатів
Порошенко повідомив, що чекатиме Зеленського на ICTV та на Суспільному для проведення дебатів

Про це в неділю, 14 квітня, повідомив Президент України він під час брифінгу на НСК «Олімпійський».

«Шановний Володимире Олександровичу, завтра мене, так само як і вас, запросили в ефір каналу ICTV. Тому я буду там і пропоную вам з'явитися. Не бійтеся, дебати – це не страшно. Це є надзвичайно відповідальна дія. Якщо ви, не дай Боже, сьогодні не встигнете доїхати – чекаю вас завтра. Якщо і завтра не зможете – чекаю іншим разом. У вас буде час і у середу, і четвер, і п'ятницю на Суспільному мовленні відповісти на питання українського народу», – наголосив він.

Петро Порошенко також додав, що 19 квітня о 20:00 точно буду в студії Суспільного для проведення дебатів.

Як повідомляв «Детектор медіа», кандидат у президенти Петро Порошенко 14 квітня о 14:14 прийшов на НСК «Олімпійський» для дебатів із іншим кандидатом Володимиром Зеленським. Ведучим заходу був журналіст Андрй Куліков. Володимир Зеленський не прибув на НСК «Олімпійський». Пан Порошенко, своєю чергою, дав брифінг, який завершився о 15:17. 

Нагадаємо, що команда кандидата на пост президента Володимира Зеленського призначила час проведення дебатів 19 квітня о 19.00  на НСК  «Олімпійський». Петро Порошенко запропонував Зеленському зустрітися на «Олімпійському» сьогодні, 14 квітня о 14:00, а 19 квітня провести офіційні дебати в студії ПАТ НСТУ. Команда Зеленського не погодилася на таку пропозицію, та наполягає на зустрічі кандидатів на стадіоні, або телеміст між стадіоном, де буде присутній один кандидат, та студією Суспільного, де буде інший.

Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20: 00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

Детальніше про події навколо дебатів кандидатів у президенти читайте тут.

Фото: Петро Порошенко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2048
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
detect
1810 дн. тому
Истинная цель кукловодов, проталкивающих в президенты Зе - это дискредитировать Украину как государство, скомпроментировать институт президента как таковой. Шут - наилучшая кандидатура для этого (на украинском - блазень). Поэтому именно его и выбрали закулисные режиссёры. Задача этого блазня - опустить страну на мировой арене, что, собственно он начал делать задолго до выборов, в своих якобы юмористических постановках. Как только институт президента будет достаточно скомпроментирован, стоящая за блазнем клика инициирует отмену поста президента. Народ потеряет возможность выбирать лидера всенародным голосованием. Останется только парламент - закрытое акционерное общество, подконтрольное олигархату, с прикормленными депутатами-слугами. Зе - не слуга народа, а зе-маскированный враг. Результат выборов и проценты - уже не самое главное. Единственно возможный выбор патриота Украины - оппозиция зе-ко-режиму. Зе-политтехнологи охмурили народ, надо открывать людям глаза. Ждать результатов выборов не имеет смысла. Зекоманде нужен блицкриг, они спешат, так как с каждым днём всё больше людей прозревают и перестают верить Зе. Поэтому зе-ки уже сейчас говорят о досрочных выборах Верховной Рады. Они стараются действовать быстро, поэтому медлить - значит отдать им Украину на растерзание. Макимальный репост!
Лодочник
1810 дн. тому
Мы оба были: я у аптеки, - А я в кино искала вас! Так значит завтра На том же месте в тот же час.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду