Ведуча 5-го каналу перейшла на ZIK

Ведуча 5-го каналу перейшла на ZIK

18 Березня 2019
6957
18 Березня 2019
12:29

Ведуча 5-го каналу перейшла на ZIK

6957
Новою ведучою щоденних інформаційних випусків «Перші про головне. Ранок» та «Перші про головне. День» на каналі ZIK стане Євгенія Таганович. Про це повідомляє прес-служба каналу.
Ведуча 5-го каналу перейшла на ZIK
Ведуча 5-го каналу перейшла на ZIK

Євгенія Таганович останні п’ять років працювала на 5-му каналі, де вела, зокрема, російськомовний випуск новин «Время новостей».

«Євгенія професіонал, ведуча, яка буде повноцінним автором випусків новин, оскільки останнім часом працювала ще й як випусковий редактор. І це, беззаперечно, підсилить нашу команду», – зазнчив шеф-редактор новин телеканалу ZIK Роман Недзельський.

Нагадаємо, наприкінці лютого з телеканалу ZIK звільнилася ведуча інформаційних випусків «Перші про головне. Ранок» та «Перші про головне. День» Анна Нитченко, яка перейшла на 4 канал.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6957
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду