Українську продюсерку обрано до європейської програми EWA's Mentoring 2019

Українську продюсерку обрано до європейської програми EWA's Mentoring 2019

27 Грудня 2018
2600

Українську продюсерку обрано до європейської програми EWA's Mentoring 2019

2600
Українська продюсерка Олександра Костіна стала однією з семи жінок- продюсерів, яких було відібрано до європейської програми EWA's Mentoring 2019.
Українську продюсерку обрано до європейської програми EWA's Mentoring 2019
Українську продюсерку обрано до європейської програми EWA's Mentoring 2019

Про це Олександра Костіна повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Мережа EWA є спільнотою для жінок-професіоналів аудіовізуальної сфери в Європі. Для учасниць EWA організовують заходи, що сприяють розвитку кар'єри. EWA бере участь у важливих галузевих подіях та виступає за гендерну рівність у європейській кіноіндустрії.

Програма EWA's Mentoring 2019 дозволить учасницям підвищити основні навички з управління фінансами, ведення переговорів, керування та розвитку бізнесу тощо. 

У рамках програми продюсерки отримуватимуть консультації від лідерок кіноіндустрії. Зокрема, менторами програми стануть володарка призів Санденс, Берлінале, Канн, Локарно та Сан-Себастьяну, а також номінантка на премію «Оскар» - продюсерка Ада Соломон (Румунія); номінантка на 6 нагород премії «Оскар», 6 нагород премії «Золотий Глобус» та 9 нагород премії BAFTA за фільм «Керол» - продюсерка Елізабет Карлсен (Великобританія); володарка премії «Оскар» та продюсерка фільмів Паоло Соррентіно – Карлотта Калорі (Італія) та інші.

Програма триватиме 12 місяців і розпочнеться із вступної зустрічі наставників та учасниць у Трієсті (Італія) під час копродакшн маркету When East Meets West. Протягом року, окрім щомісячних індивідуальних онлайн-сесій учасниць із менторами, також відбудуться загальні зустрічі в Салоніках (Греція) та під час міжнародних кінофестивалів у Берліні та Каннах.

Нагадаємо, Олександра Костіна була виконавчою продюсеркою стрічки Ярослава Лодигіна «Дике поле» за романом Сергія Жадана «Ворошиловград». Наразі разом із командою студії BOSONFILM працює над дебютним повнометражним фільмом Дмитра Сухолиткого-Собчука «Памфір». Сценарій стрічки був розроблений у двох найвпливовіших сценарних майстернях TorinoFilmLab (Script & Pitch) 2016 та MIDPOINT Intensive 2017, а також на етапі препродакшену отримав фінансову підтримку від Українського Культурного Фонду.

Фото надано Олександрою Костіною

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2600
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду