Американський актор Кевін Гарт відмовився вести церемонію «Оскар»

Американський актор Кевін Гарт відмовився вести церемонію «Оскар»

7 Грудня 2018
3239

Американський актор Кевін Гарт відмовився вести церемонію «Оскар»

3239
Американський актор та стендап-комік Кевін Гарт відмовився вести церемонію премії Американської кіноакадемії «Оскар» через звинувачення у гомофобії, пов'язані з його публікаціями у соцмережах у 2010 році.
Американський актор Кевін Гарт відмовився вести церемонію «Оскар»
Американський актор Кевін Гарт відмовився вести церемонію «Оскар»

Про це він повідомив у Twitter, передає «Громадське».

«Я вирішив відмовитися від ролі ведучого на "Оскарі", тому що не хочу відволікати увагу публіки у ніч, коли будуть відзначати багатьох талановитих артистів», - написав він.

Як пише The Hollywood Reporter, після того, як Гарта обрали ведучим премії, американська ЛГБТ-організація GLAAD звернулася до самого актора, а також до кіноакадемії і телеканалу ABC, який транслюватиме «Оскар». Організацію обурив гомофобський жарт Гарта у 2010 році у Twitter.

«Якщо мій син повернеться додому і спробує пограти з ляльковим будиночком моєї доньки, то я зламаю іграшки і скажу "Припини це, гей"», - написав він тоді.

Пізніше він визнав, що не пожартував би так знову, тому що тоді «часи були не такі чутливі, як зараз».

Як передає The Hollywood Reporter, Гарт заявив, що за останній час його відношення до представників ЛГБТ змінилось і гомофобія залишилась в минулому.

«Мені шкода, що я заподіяв людям біль. Я розвиваюся і хочу продовжувати це. Я прагну об'єднувати людей, а не розділяти нас один від одного», - додав він.

Нагадаємо, 5 грудня оргкомітет премії «Оскар» було оголошено, що ведучим церемонії вручення нагород американської кіноакадемії в 2019 році буде американський актор Кевін Гарт.

За повідомленням BBC, попередня церемонія привернула найменшу телеаудиторію, у США її дивилося 26,5 млн людей, при цьому у 2017 році розмір американської аудиторії складав 32,9 млн. Hollywood Reporter назвав можливість вести «Оскар» цього року «найменш бажаною роботою в Голлівуді».

Церемонія вручення відбудеться 24 лютого в Лос-Анджелесі. Гарт замінить Джиммі Кіммела, який був ведучим премії два роки поспіль.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3239
Читайте також
22.01.2019 15:30
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
3 631
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду