У Львівського медіафоруму змінився виконавчий директор

У Львівського медіафоруму змінився виконавчий директор

7 Грудня 2018
1907

У Львівського медіафоруму змінився виконавчий директор

1907
Замість Остапа Процика новим виконавчим директором Львівського медіафоруму стане Юрій Опока, який працює викладачем і керівником магістерської програми Школи журналістики УКУ
У Львівського медіафоруму змінився виконавчий директор
У Львівського медіафоруму змінився виконавчий директор

Про це йдетьcя на сторінці форуму у Facebook.

Зазначено, що новий керівник і раніше співпрацював з командою медіафоруму.

Серед цілей, які перед собою ставить ЛМФ наразі – розвиток медіафоруму «як головного дискусійного медіамайданчика в Центрально-Східній Європі».

«Я докладу всіх зусиль, аби продовжити й розвивати головні ознаки Львівського медіафоруму: високий професійний рівень підготовки, відповідальність, незабутню атмосферу вільнодумства й творчості, котрі старанно забезпечувала команда професіоналів», – прокоментував своє призначення пан Опока.

Юрій Опока народився у Львові. З 2017-го року працює викладачем і керівником магістерської програми Школи журналістики УКУ. З 2014-го до 2017-го – докторант Інституту міжнародних відносин Варшавського університету. У 2013-2014 роках – політичний оглядач журналу «Фокус». Випускник Школи журналістики УКУ 2013 року; магістр політичних наук (ЛНУ імені Івана Франка, 2012 рік).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1907
Читайте також
31.05.2018 10:00
Марта Кобринович
для «Детектора медіа»
3 338
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду