Сергій Притула став ведучим телепроекту «Нові лідери» на ICTV

Сергій Притула став ведучим телепроекту «Нові лідери» на ICTV

17 Серпня 2018
3839

Сергій Притула став ведучим телепроекту «Нові лідери» на ICTV

3839
З 17 по 19 серпня старує четвертий етап національного телепроекту «Нові лідери», де 100 учасників презентуватимуть свої програми і результати їх реалізації. Проект вестиме український телеведучий Сергій Притула.
Сергій Притула став ведучим телепроекту «Нові лідери» на ICTV
Сергій Притула став ведучим телепроекту «Нові лідери» на ICTV

Про це йдеться в релізі каналу.

Прес-служба повідомляє, що вже вийшов проморолик проекту «Нові лідери» за участі Притули, який «готовий змінити амплуа ведучого розважальних передач».

«Звичайно, що царина розважальних проектів – це моє. Але, вважаючи себе універсальним "бійцем телефронтів", я з великою радістю приймаю цей виклик»,  прокоментував ведучий.

Нагадаємо, суспільно-політичний проект «Нові лідери» започатковали група StarLightMedia і 34 громадські організації. Учасники повинні представити свої ідеї експертам, ЗМІ та інтернет-аудиторії. Ті, хто набере найбільше голосів, стануть героями телевізійного проекту, який вийде на телеканалі ICTV у форматі талант-шоу в жовтні, а переможець отримає приз у розмірі понад 1 млн грн для реалізації ідеї, з якою він/вона прийшов/ла на проект.

За словами Світлани Матвієнко, проект коштує близько 800 тис. доларів, а реклама проекту холдингом StarLightMedia коштує близько 3-4 млн доларів.

8 травня стартував другий етап телепроекту «Нові лідери». За два місяці реєстрації були подані 1400 анкет. До участі в проекті були допущені 860 «лідерів», анкети яких відповідали заявленим критеріям.

У травні стало відомо, що Інститут стратегічний досліджень «Нова Україна», громадська організація «Громадське радіо» та громадська організація «Громадський люстраційний комітет» залишили громадську наглядову раду телепроекту «Нові лідери».

У червні стали відомі імена топ-100 учасників проекту «Нові лідери».

Фото: прес-служба ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3839
Читайте також
20.10.2018 15:00
Ярослав Зубченко
Для «Детектора медіа»
4 333
05.05.2018 16:18
Ольга Решетилова, LB.ua
1 291
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду