У львівському готелі обікрали журналіста громадянської мережі «Опора» Захара Колісніченка

У львівському готелі обікрали журналіста громадянської мережі «Опора» Захара Колісніченка

12 Червня 2018
1295

У львівському готелі обікрали журналіста громадянської мережі «Опора» Захара Колісніченка

1295
За словами журналіста, злодій проник у його номер, скориставшись ключем-дублікатом, та викрав MacBook Air 13, а також кількасот гривень.
У львівському готелі обікрали журналіста громадянської мережі «Опора» Захара Колісніченка
У львівському готелі обікрали журналіста громадянської мережі «Опора» Захара Колісніченка

У готелі «Наталія-18» у центрі Львова 9 червня обікрали черкаського журналіста громадянської мережі «Опора» Захара Колісніченка. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

«Отже, друзі, 9 червня, близько 14:40 в готелі "Наталія-18" у мене поцупили MacBook Air 13. Злодій серед білого дня без злому (ймовірно використавши ключ, або ж його дублікат) проник у 22-й номер готелю та виніс мій комп'ютер і кілька сотень гривень. По собі він навіть закрив двері на замок. Ми помітили крадіжку близько 23:00, як тільки повернулись у номер. Одразу ж повідомили адміністратора готелю та викликали поліцію. Злодій потрапив на відео камер спостереження о 14:01 і безперешкодно покинув приміщення о 14:37», - сказано у повідомленні.

За словами журналіста, адміністрація готелю заявила, що не несе відповідальності у цьому випадку.

«Готель "Наталія-18" зайняв позицію "ми ні до чого, це не наша проблема, ми не несемо відповідальності за речі, залишені у номері". Більше того, звинувачують мене (!!!) у тому, що це я затіяв усю цю крадіжку "на замовлення їхніх конкурентів". Абсурд, ганьба і дно, загалом», - додав журналіст.

Як повідомляє видання Zaxid.net, у готелі «Наталія-18» заперечили цю інформацію.

«Ну у тому, що потерпілий виконував якесь замовлення, його звинуватили користувачі Facebook, а не адміністрація готелю. Зі свого боку ми робимо усе від нас залежне, щоб знайти злодія. Також ми вже замінюємо замки на дверях до усіх інших номерів, також ми встановимо відеоспостереження на усіх поверхах готелю, адже до цього воно в нас було лише на першому поверсі», – сказала адміністраторка готелю, яка відмовилась представитись.

Захар Колісніченко надав виданню відео з камер відеоспостереження, де начебто видно імовірного злодія та те, як він потрапив до готелю. Однак немає відео, де було б видно, як він потрапив у сам номер, оскільки на поверсі немає камер спостереження.

На відео видно, що злодій невисокого зросту (до 170 см), чорнявий, із залисиною. Був одягнений у білу футболку та темні джинси, на руці мав годинник.

Журналіст звернувся до поліції із заявою про крадіжку. Цю інформацію Zaxid.net підтвердила і речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

«До нас звернувся мешканець Черкас 1991 року народження із заявою про те, що з його номера у готелі викрали 300 грн та ноутбук MacBook. За цим фактом порушили провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка», – сказала Світлана Добровольська.

Як повідомляється, готель «Наталія-18» належить екс-дружині заступника начальника головного управління «К» СБУ генерал-лейтенанта поліції Василя Пісного Ользі Костик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі троє невідомих напали на журналіста ТРК «Репортер» Костянтина Гречаного та пограбували його. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1295
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду