Пішов із життя львівський журналіст Андрій Квятковський

Пішов із життя львівський журналіст Андрій Квятковський

2 Травня 2018
2417

Пішов із життя львівський журналіст Андрій Квятковський

2417
У Львові від інсульту помер львівський журналіст, один із засновників Товариства Лева і Української галицької партії, редактор «Поступу» і «Збруча» Андрій Квятковський.
Пішов із життя львівський журналіст Андрій Квятковський
Пішов із життя львівський журналіст Андрій Квятковський

Про це повідомляє Zbruc

«Легенда львівської журналістики, один із засновників Товариства Лева і Української галицької партії, редактор «Поступу» і «Збруча», невтомний дослідник нашої історії. Всюди треба вже додавати оце «був», - йдеться в повідомленні.

Андрій Квятковський народився 23 лютого 1957 року. Закінчив Поліграфічний інститут.

«При першій нагоді кинувся в громадську, тоді за фактом антирадянську діяльність. Фактично ініціював першу масову акцію майбутнього Товариства Лева – відновлення могил на Личакові. Відновлення пам’яті», - розповідають колеги пана Андрія.

Цим займався практично ціле життя: в самвидавчому «Поступі», потім у «Пост-Поступі», потім – фрагментами в Києві (СТБ, 5 канал), далі – в щоденному «Поступі» і до останнього – на Zbruсi.

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, близьким і колегам Андрія Квятковського.  

Фото: zbruc.eu

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду