Пішов з життя тележурналіст Олесь Терещенко

Пішов з життя тележурналіст Олесь Терещенко

13 Березня 2018
5602
13 Березня 2018
09:14

Пішов з життя тележурналіст Олесь Терещенко

5602
Увечері 12 березня помер український журналіст, ведучий телеканалу «UA:Перший» Олесь Терещенко, який останній час боровся з онкологічним захворюванням. Тележурналісту було 43 роки
Пішов з життя тележурналіст Олесь Терещенко
Пішов з життя тележурналіст Олесь Терещенко

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

«Олесь Терещенко. RIP», – написав він.

Команда «UA:Перший» висловлює свої співчуття близьким та рідним тележурналіста.

«Вчора ввечері від нас пішов Олесь Терещенко. Я не знала більш оптимістичної, витриманої людини. Боєць. Він боровся як лев. В суботу провідувала його в лікарні, вітав всіх жінок з 8 березням. До останнього усміхався. 
Колего, друже, цьому світу дуже тебе бракуватиме. Царство небесне», - написала колега тележурналіста Юлія Спасокукоцька у Facebook.

«Зранку дізнався про трагічну новину, в яку складно повірити. 
Саме 
Олесь Терещенко та людина, з якою я почав працювати на телебаченні. Саме з програми «Про головне» і почалася моя робота. Півтора роки роботи на цьому проекті. Я тоді розумів і дуже пишався тим, що працюю не просто з ведучим, не просто професійним журналістом, а легендою. І завжди згадував факт, що в той рік, коли я народився, Олесь будучи студентом почав працювати журналістом. 
Дякую йому за те, що він був таким...»,
– написав журналіст Ярослав Федоренко.

Нагадаємо, про хворобу тележурналіста стало відомо у серпні 2017 року. Тоді колеги збирали гроші на його лікування. Згодом пан Терещенко повідомив, що планує повернутися на екран у 2018 році з новим проектом.

«Детектор медіа» висловлює щирі співчуття рідним, друзям і колегам пана Терещенка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5602
Читайте також
13.03.2018 17:40
Федір Сидорук
для «Детектора медіа»
50 576
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду