З ICTV звільняється PR-менеджер Тетяна Власова

З ICTV звільняється PR-менеджер Тетяна Власова

5 Березня 2018
3732

З ICTV звільняється PR-менеджер Тетяна Власова

3732
З телеканалу ICTV йде PR-менеджер Тетяна Власова, яка працювала на каналі з липня 2013 року
З ICTV звільняється PR-менеджер Тетяна Власова
З ICTV звільняється PR-менеджер Тетяна Власова

Про це вона повідомила у Facebook.

«Ну що ж, дорогий телеканал ICTV, ці наші з тобою чотири з половиною роки були цікаві, круті і надзвичайно насичені. Тепер я йду далі, але тут залишається велика частина мого серця. Насамперед – через людей, яких я тут знайшла і яким і присвячено цей трохи пафосний і солодкий пост», – написала вона.

«Детектору медіа» пані Власова повідомила, що не знає, хто буде її наступником та пообіцяла повідомити про нове місце роботи найближчим часом.

«Найближчим часом я повідомлю, куди йду... Це взагалі не телебачення і не медіа, – сказала вона. – У прес-службі ICTV залишається сильна команда, але хто саме буде замість мене, я поки не знаю».

Нагадаємо, пані Власова – солістка української групи «АССА». До свого приходу на канал ICTV працювала журналістом у виданні  «Сегодня» і tochka.net.

У вересні 2017 року стало відомо, що журналістка вестиме авторську программу «РОКіровка» на «Рок Радіо».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3732
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду