У «112 Україна» з'явився новий ведучий ранкової програми

У «112 Україна» з'явився новий ведучий ранкової програми

19 Жовтня 2017
2564

У «112 Україна» з'явився новий ведучий ранкової програми

2564
Від сьогодні новим ведучим ранкової програми «112 хвилин» став колишній редактор «Русского радио Украина» Олександр Ролдугін
У «112 Україна» з'явився новий ведучий ранкової програми
У «112 Україна» з'явився новий ведучий ранкової програми

Ведучий розпочав свою роботу сьогодні, 19 жовтня, повідомляє прес-служба каналу.

У парі з Катериною Жуковою пан Ролдугін працюватиме у будні з 6:00 до 8:00 ранку через тиждень.

«Я був вражений динамікою та злагодженістю роботи команди, ще раз переконався, що прийшов до професіоналів, і дуже радий, що тепер серед них», – прокоментував ведучий свій перший робочий день.

За повідомленням прес-служби каналу, Олександр Ролдугін народився у м. Покров Дніпропетровської області, закінчив Національний університет залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна  за спеціальністю «Електрифікація залізниць». Працював на місцевому телебаченні, а після переїзду до Києва – випусковим редактором на радіостанції «Русское радио Украина».

Нагадаємо, 18 жовтня на телеканалі з'явився новий арт-директор. Ним став Андрій Міхно, який раніше працював на телеканалі М1, «Інтері» та «1+1».

На фото - Олександр Ролдугін

Фото: прес-служба каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2564
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду