Телеканал ICTV  долучився до благодійної ініціативи  на підтримку сімей українських заручників

Телеканал ICTV долучився до благодійної ініціативи на підтримку сімей українських заручників

25 Вересня 2017
1741
25 Вересня 2017
15:16

Телеканал ICTV долучився до благодійної ініціативи на підтримку сімей українських заручників

1741
Проект «Факти тижня. Сто хвилин з Оксаною Соколовою» підготував документальний фільм під назвою «Коли повернеться тато?» Автор фільму – Євген Лєсной, продюсер — Оксана Соколова. Прем‘єрний показ відбувся у німецькому місті Макбург і викликав великий резонанс серед європейців
Телеканал ICTV  долучився до благодійної ініціативи  на підтримку сімей українських заручників
Телеканал ICTV  долучився до благодійної ініціативи  на підтримку сімей українських заручників

Про це повідомляється на сайті проекту.  

Телеканал ICTV долучився до благодійної ініціативи на підтримку сімей українських заручників, рідні яких наразі потребують не лише матеріальної допомоги, а й  моральної підтримки та розуміння, йдеться в повідомленні.

Члени громадської організації «Берегиня» подружжя Володимир та Олена Жемчугови ініціювали  фотовиставки «Діти війни». Проект «Факти тижня. Сто хвилин з Оксаною Соколовою» підготував  документальний  фільм під назвою «Коли повернеться тато?». Автор фільму – Євген Лєсной, продюсер — Оксана Соколова. Прем‘єрний показ відбувся у німецькому місті Макбург і викликав  великий резонанс серед європейців.

Наприкінці  вересня стартує другий етап: виставки фоторобіт, показ документального фільму та благодійні аукціони, які пройдуть  у найбільших  містах України - Одесі,  Харкові, Львові, Дніпрі.

26 вересня о 18:00 за підтримки  громадських організацій «Берегиня» та «Блакитний птах» акція відбудеться у Києві, на базі  патріотичної ресторації «Піца Ветерано».

Як повідомляв «Детектор Медіа», до 25-річчя мовлення ICTV представив новий логотип та графічне оформлення ефіру під слоганом «Разом краще». Оновлена графіка та логотип з’явилися в ефірі телеканалу 22 вересня.

До 25-річчя мовлення ICTV представить новий логотип та графічне оформлення ефіру під слоганом «Разом краще». Оновлена графіка та логотип з’являться в ефірі телеканалу 22 вересня
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1741
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду