У Луцьку побили журналіста Ярослава Андрусяка

У Луцьку побили журналіста Ярослава Андрусяка

3 Серпня 2017
2327

У Луцьку побили журналіста Ярослава Андрусяка

2327
29 липня у Луцьку, в районі проспекту Соборності, троє чоловіків побили журналіста Ярослава Андрусяка, який зробив їм зауваження
У Луцьку побили журналіста Ярослава Андрусяка
У Луцьку побили журналіста Ярослава Андрусяка

Про це повідомляє «Волинське агентство розслідувань».

Зазначено, інцидент стався, коли журналіст разом із дружиною та 6-річним онуком поверталися з дачі.

«Троє молодих та нетверезих хлопців стояли на тротуарі і про щось сварились. За якийсь момент, один з хлопців похитнувся і ледь не впав на дорогу під колеса автомобіля. Ярослав Андрусяк саме в цей момент проходив поруч, тож зробив їм зауваження», – повідомляється на сайті.

Після цього троє напали на пана Андрусяка та втікли. У журналіста, крім забоїв та саден, медики діагностували перелом лівої руки.

Правоохоронці порушили кримінальне провадження по факту нападу та нанесення тілесних ушкоджень журналісту. Особи нападників встановлено. Деталі з’ясовує слідство.

Нагадаємо, 20 квітня, під час підготовки сюжету на території одного із підприємств у Луцьку, невідомі побили оператора місцевої телерадіокомпанії, а також перешкоджали роботі журналіста цієї ТРК. Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом перешкоджання роботі журналіста та нанесення легких тілесних ушкоджень.

Фото: "Конкурент"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2327
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду