Гнап заявив, що Адміністрація Президента не дає відповіді  про підсумкову прес-конференцію Порошенка

Гнап заявив, що Адміністрація Президента не дає відповіді про підсумкову прес-конференцію Порошенка

25 Січня 2017
1622

Гнап заявив, що Адміністрація Президента не дає відповіді про підсумкову прес-конференцію Порошенка

1622
Ведучий програми «Слідство.Інфо» каналу «Громадське ТБ» Дмитро Гнап повідомив, що Адміністрація Президента Петра Порошенка 11 днів не надає інформації щодо дати проведення прес-конференції глави держави за підсумками 2016 року.
Гнап заявив, що Адміністрація Президента не дає відповіді  про підсумкову прес-конференцію Порошенка
Гнап заявив, що Адміністрація Президента не дає відповіді  про підсумкову прес-конференцію Порошенка

Про це він написав у своєму Facebook.

Дмитро Гнап зазначив, що традиційно Президент Петро Порошенко дає велику прес-конференцію за підсумками року, що минув.

«Тільки чомусь не цього року. Раніше її проводили в грудні та в середині січня. А тепер вже настало 24-те січня, а про прес-конференцію Президента нічого не чути», - написав журналіст.

Він повідомив, що 11 днів тому надіслав запит до Адміністрації Президента з питанням, коли Петро Порошенко вийде поговорити з журналістами.

«І хоча, зазвичай, прес-служба Президента відповідає на наші запити швидко, цього разу вона мовчить... 11 днів. Мовчить, навіть, порушуючи вимоги Закону "Про доступ до публічної інформації". Хоча, може, це для них більше не публічна інформація. Треба поговорити, Петре Олексійовичу. Я про безвіз не питатиму. Обіцяю», - написав Дмитро Гнап.

Нагадаємо, 14 грудня 2016 року програма «Слідство.Інфо» показала власне розслідування щодо так званого «компромату Онищенка».

Ведучий програми «Слідство.Інфо» Дмитро Гнап в кінці листопада зустрічався із народним депутатом в Парижі (Франція). Робота над перевіркою інформації, яку отримав журналіст від Олександра Онищенка, зайняла два тижні. В подальшому, як передбачає Гнап, в програмі «Слідство.Інфо» виходитимуть і інші сюжети на цю тему.

«Онищенко розповів багато цікавого - ми зустрічалися неодноразово, але це була дуже довга розмова. Поки ми перевірили тільки частину інформації, і в значній мірі перевірена частина підтвердилася. Можу сказати наперед, що в нашому матеріалі будуть названі конкретні прізвища і суми, а також в ньому йде мова про особисту участь президента», - розповів «Детектору медіа» ведучий.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1622
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду