Мін′юст зареєстрував оновлений склад правління НСЖУ

Мін′юст зареєстрував оновлений склад правління НСЖУ

25 Січня 2017
1129

Мін′юст зареєстрував оновлений склад правління НСЖУ

1129
Відповідні записи внесено до Єдиного реєстру громадських формувань.
Мін′юст зареєстрував оновлений склад правління НСЖУ
Мін′юст зареєстрував оновлений склад правління НСЖУ

Міністерство юстиції затвердило зміни до Статуту Національної спілки журналістів України та оновлений склад правління. Про це сказано в офіційному повідомленні на сайті спілки. 

Зміни до Статуту та керівних органів було прийнято під час позачергового зʼїзду спілки 3 листопада. Вони викликані вимогами податкового законодавства щодо підтвердження статусу неприбуткової організації.

Своїм рішенням спілка остаточно зняла повноваження голови НСЖУ з Олега Наливайка, який обіймав цю посаду з квітня 2013 року. Згодом він став головю Державного комітету телебачення і радіомовлення України. Обов’язки голови НСЖУ з тих пір виконує перший секретар спілки Сергій Томіленко.

Також, на прохання регіональних організацій, делегація з’їзду ввела до складу правління НСЖУ нових представників. Зокрема, голову Кіровоградської облорганізації Петра Мельника, голову новоутвореної Луганської організації Тетяну Вергун, голову Чернівецької організації Тетяну Смолдирєву, представників Тернопільської організації Василя Тракало та Одеської – Віктора Весілика.

Тоді ж перестали бути членами правління НСЖУ президент Асоціації медіаюристів Тетяна Котюжинська та колишній головний редактор видання «Журналіст України» Віра Черемних.

Черговий з’їзд спілки відбудеться у квітні 2017 року. На ньому буде обрано нових керівників НСЖУ, у тому числі й голову спілки.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1129
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду