Павло Педенко пояснив, чому йде з «1+1 медіа»

Павло Педенко пояснив, чому йде з «1+1 медіа»

18 Січня 2017
2220

Павло Педенко пояснив, чому йде з «1+1 медіа»

2220
Керівник управління веб-розробок «1+1 медіа» Павло Педенко йде працювати над продуктами для глобального ринку, оскільки «робота з digital проектами 1+1 media не передбачає такої можливості».
Павло Педенко пояснив, чому йде з «1+1 медіа»
Павло Педенко пояснив, чому йде з «1+1 медіа»

Про це він розповів «Детектору медіа»

«Йду в українську продуктову IT-компанію, що працює на глобальний ринок. Деталі розкажу в перший робочий день на новому місці. Також планую продовжити займатися власними проектами», - розповів пан Педенко.

Виконувати його обов’язки як керівника розробок веб-проектів на «1+1» тепер буде Дмитро Жук. Він раніше керував розробкою мобільних та smart tv додатків. А ovva.tv очолить Артем Льозін, що раніше керував розробкою проекту. 

Нагадаємо, 18 січня Павло Педенко повідомив, що 20 січня завершує роботу в «1+1 медіа». Павло Педенко працював у холдингу «1+1 медіа» з 2013 року. Керував управлінням веб-розробок, у якому працювали 15 штатних розробників. З 2016 року також керував новим відеоагрегатором Ovva.tv, який медіагрупа запустила на початку 2016-го.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2220
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду