Дмитро Гордон склав повноваження депутата Київради

Дмитро Гордон склав повноваження депутата Київради

10 Листопада 2016
3806
10 Листопада 2016
16:38

Дмитро Гордон склав повноваження депутата Київради

3806
Дмитро Гордон, який є засновником видання «Гордон» та депутатом Київради від фракції «Солідарність», склав повноваження депутата.
Дмитро Гордон склав повноваження депутата Київради
Дмитро Гордон склав повноваження депутата Київради

Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа».

Заяву про своє рішення пан Гордон зачитав на засіданні Київради, яке відбулося сьогодні, 9 листопада.

Я третій рік депутат Київради і постійно бачу в цьому залі деконструктивну, руйнівну поведінку деяких депутатів і фракцій. Для яких не інтереси киян перш за все, а власні інтереси. Вони прийшли сюди за одним – будь-що набити собі кишені. Штучні скандали, проплачені активісти і мітинги, підкилимні інтриги, брехня і цинізм – ось арсенал їх дій. У мене одне життя, я самодостатній творча людина, і брати участь в цьому балагані не маю ніякого бажання. Я вдячний Віталію Кличку за те, що він зробив і ще зробить для Києва, в тому числі для Подолу, і вважаю його найкращим мером столиці і бажаю йому успіху. Я складаю з себе депутатські повноваження, про що офіційно інформую виборців і колег», – цитує Дмитра видання «Гордон».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3806
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду