Помер Герман Кудінов

Помер Герман Кудінов

9 Листопада 2016
3231
9 Листопада 2016
17:00

Помер Герман Кудінов

3231
9 листопада пішов з життя Герман Кудінов, директор «Луганського кабельного телебачення» і видавничого дому «Українського медіа холдингу», засновник більшості українських асоціацій кабельного ТБ.
Помер Герман Кудінов
Помер Герман Кудінов

Як повідомила віце-президент Асоціації правовласників і постачальників контенту Наталія Клітна, прощання з паном Кудіновим відбудеться в п’ятницю, 11 листопада, на Байковому кладовищі. Час прощання уточнюється.

Герману Кудінову був 51 рік. До 2014 року він працював генеральним директором обласного об'єднання «Луганське кабельне телебачення» (луганський телеканал і провайдер ЛКТ), був співвласником луганського кабельного оператора «Майбутні комунікації» і депутатом Луганської обласної ради від Партії регіонів.

У жовтні 2014 року переїхав до Києва та був призначений генеральним директором видавничого дому «Українського медіа холдингу», придбаного Сергієм Курченком. Очолити видавничий дім УМХ пана Кудинова запросила Олена Бондаренко, народна депутатка кількох скликань від Партії регіонів, яка у вересні 2014 року стала головою наглядової ради УМХ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3231
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду