Матвій Нікітін почав працювати в корпорації Corestone

Матвій Нікітін почав працювати в корпорації Corestone

26 Жовтня 2016
4960

Матвій Нікітін почав працювати в корпорації Corestone

4960
Колишній керівник відділу журналістських розслідувань «Української правди» Матвій Нікітін почав свою діяльність у корпорації Corestone, яка займається управлінням інформацією.
Матвій Нікітін почав працювати в корпорації Corestone
Матвій Нікітін почав працювати в корпорації Corestone

Про це він повідомив «Детектору медіа» та зазначив, що журналістський досвід ліг в основу його нової роботи.

«Це корпорація з таким списком напрямків діяльності: це глибока інтелектуальна аналітика і big data. Тобто я працюю з даними з одного боку, з іншого боку – це репутаційний менеджмент і лобізм. Третій напрямок – польові дослідження. Власне, якими я й займаюся в корпорації, – розказав пан Нікітін. – Найчастіше польові дослідження потрібні в зоні конфлікту... Ось ці сірі зони, коли вони розкидані по країні і доступ до інформації обмежений».

За його словами, корпорація, клієнтами якої є великі компанії, бізнес та державне управління, знаходиться в процесі формування та створення різних інструментів. «Той же сайт знаходиться в розробці, є сторінка на Facebook», - додав він.

Нагадаємо, Матвій Нікітін залишив посаду керівника відділку журналістських розслідувань «Української правди» на початку вересня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду