Звільнилась головред «Української правди.Культура» Катерина Ботанова

Звільнилась головред «Української правди.Культура» Катерина Ботанова

17 Жовтня 2016
1249

Звільнилась головред «Української правди.Культура» Катерина Ботанова

1249
Катерина Ботанова, яка працювала головним редактором розділу «Українська правда.Культура» майже півтора роки, пішла з посади
Звільнилась головред «Української правди.Культура» Катерина Ботанова
Звільнилась головред «Української правди.Культура» Катерина Ботанова

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Півтора роки тому ми з Алена Притула та Halyna Tytysh почали мріяти про "українську Кольту". За чотири місяці я почали її робити. А ще за 14 - прийшов мій час піти. Я не знаю, чи вийшла в нас "кольта". Зрештою, про "кольту" якось забулося відразу. Ми просто робили УП.Культура – невеликий розділ великого видання. Історію про те, як культура має значення, як вона змінює наше життя щодня, навіть коли ми відмовляємось це бачити, про тих людей, чиїми очима ми дивимось на світ, про тих, кому небайдуже. За ці 14 місяців я приросла до фейсбуку, звикла до того, що мій месенджер може вібрувати 24/7, в жодну поїздку (навіть у відпустку) не їздила без комп'ютера, дізналась, що я можу прочитувати, коментувати, переписувати з авторами, вичитувати до семи текстів на день. І навіть після цього все одно дуже любити всі ці тексти і всіх своїх авторів. Мені пощастило попрацювати з чудовими спів-редакторками і мати надійний "тил" у команді УП.Життя. Галю, тобі окрема подяка за твою постійну і нічим не знищену віру, оптимізм і готовність долати будь-які труднощі. Мені й досі не віриться, що мій телефон більше не розриватиметься від наших нескінченних чатів, а понеділок не починатиметься з планірки і кави у МедіаХабі»,  написала пані Ботанова.

Судячи з повідомлення журналістки, посаду головреда «Українська правда.Культура» обійме журналістка «Нового времени» Оксана Мамченкова.

 «Я з легким серцем передаю цю естафету чудовій Oksana Mamchenkova.
Мені сумно, що цей етап завершився, і радісно, що починається новий, в якому теж буде багато текстів, але тепер їх буде вичитувати хтось інший»,
– написала вона.

Нагадаємо, на початку вересня Матвій Нікітін залишив посаду керівника відділку журналістських розслідувань «Української правди» та перейшов працювати в корпорацію CoreStone.

На фото - Катерина Ботанова

Фото: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1249
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду