«Детектор медіа» вітає Школу журналістики УКУ з п’ятиріччям!

«Детектор медіа» вітає Школу журналістики УКУ з п’ятиріччям!

19 Вересня 2016
1359
19 Вересня 2016
16:16

«Детектор медіа» вітає Школу журналістики УКУ з п’ятиріччям!

1359
Цими днями п’ятиріччя свого існування відзначає Школа журналістики Українського католицького університету.
«Детектор медіа» вітає Школу журналістики УКУ з п’ятиріччям!
«Детектор медіа» вітає Школу журналістики УКУ з п’ятиріччям!

У 2011 році УКУ у Львові відкрила магістреську програму з журналістики, що готує журналістів-практиків за сучасною програмою європейського зразка. Щороку тут проводиться десятки майстер-класів, лекцій, презентацій, дебатів, науково-практичних конференцій та симпозіумів.

У 2012 році тут, окрім кафедри журналістики, відкрилася кафедра медіакомунікацій. 

Серед викладачів Школи журналістики - керівник магістерської програми з журналістики Ігор Балинський, керівник магістерської програм з медіакомунікацій Вікторія Романюк, Вахтанг Кіпіані, Ярослав Грицак, Борис Гудзяк, Отар і Марини Довженки та інші. Авторські курси читають Володимир Павлів, Данило Яневський, Вікторія Бабенко. До навчального процесу залучено також іноземних журналістів і медіаекспертів.  

Студенти Школи проходять практику в найбільших і найвпливовіших ЗМІ України, беруть участь у закордонних програмах з медіа.

Цього року студентами Магістерської програми з журналістики Українського католицького університету стала 21 дівчина і четверо хлопців із 12 областей України. До магістерської програми з медіакомунікацій вступили 16 дівчат і четверо хлопців з 11 областей України.

«Детектор медіа» бажає викладачам і студентам Школи журналістики УКУ натхнення, сили й бажання змінювати Україну на краще!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1359
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду