Пораненого директора полтавського телеканалу «Лтава» переведено з реанімації

Пораненого директора полтавського телеканалу «Лтава» переведено з реанімації

5 Травня 2016
2403

Пораненого директора полтавського телеканалу «Лтава» переведено з реанімації

2403
Генеральний директор Полтавської філії НТКУ «Лтава» (колишня ОДТРК) Євген Лопушинський, який 28 квітня потрапив до Полтавської районної лікарні з двома ножовими пораненнями, переведений з реанімації у звичайне відділення. Полтавська поліція порушила за фактом інциденту кримінальне провадження за ст. 120 Кримінального Кодексу України (доведення до самогубства).
Пораненого директора полтавського телеканалу «Лтава» переведено з реанімації
Пораненого директора полтавського телеканалу «Лтава» переведено з реанімації

Про стан пораненого повідомляє у Facebook його дружина Олена.

Станом на 2 травня Євген Лопушинський ще перебував у реанімації. Через встановлення дренажу у легенях він не міг вставати, але самотужки сідав. Вчора, 3 травня, дружина повідомила, що він переведений з реанімації.

«Сьогодні день був насичений для всіх нас. Женю перевели з реанімації у відділення. Зняли дренаж. Почав потроху вставати…Телефон, на подив, особливо не просить. Але завтра чоловік планував сам написати небагато. Друзі, величезне спасибі за підтримку, допомогу, за ваші щирі переживання!», - написала вона.

Нагадаємо, генеральний директор Полтавської філії НТКУ «Лтава» Євген Лопушинський 28 квітня отримав два ножові поранення в області серця. За попередньою інформацією, це була спроба самогубства.

Полтавська поліція порушила кримінальне провадження за ст. 120 Кримінального Кодексу України (доведення до самогубства) за фактом поранення генерального директора обласної телекомпанії «Лтава» (Полтавська філія НТКУ) Євгена Лопушинського.

«Він поранив себе сам приблизно о 10.50 28 квітня. Причина самротравмування  з’ясовується. Надійшла інформація  до медиків від його дружини, вони навіть не знали, що поранений є директором обласної телерадіокомпанії. Поліція виїхала на місце події, слідчо-оперативна група чотири години збирала інформацію, що сталася.

Євген наразі у реанімації районної лікарні, проведена операція. Як повідомили медики, він не втрачав свідомість, на щастя, ушкодження не зачепили життєвоважливі органи. За даним фактом внесено відомості до єдиного реєстру, провадження порушено за 120 ККУ (доведення до самогубства). В рамках розслідування слідчі спробують з’ясувати, що призвело до такої трагедії. Весь склад поліції щиро бажають Євгену одужання. До нас уже звертаються з пропозиціями небайдужі громадяни і організації, щоб надати підтримку на лікування і родині», – сказав начальник Відділу комунікацій Головного управління Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв  у коментарі сайту «Суспільне мовлення» 29 квітня.

Генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія пов’язує інцидент із складними відносинами Євгена Лопушинського із владою.

«З'ясовуємо всі обставини. І в мене є підстави думати, що те, що трапилося, стало наслідком довгих, складних та помилкових відносин Євгена з місцевою владою», – зазначив пан Аласанія.

За інформацією джерела з Полтавської облдержадміністрації сайту «Суспільне мовлення»,  місцева влада намагалася нав'язати Євгену Лопушинському заступника, через що виник конфлікт. Крім того, на нього кілька тижнів тому було скоєно напад і нанесено тілесні ушкодження. Цю інформацію підтвердили й його колеги.

Євген Лопушинський – один з наймолодших керівників філій НТКУ (колишніх ОДТРК), йому 31 рік, одружений, має маленьку доньку.  Він був призначений очільником Полтавської ОДТРК після Революції гідності у квітні 2014 року.

На фото – Євген Лопушинський

Фотоpoltava.to

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2403
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду