Обрано журі конкурсу професійної журналістики «Честь професії - 2016»

Обрано журі конкурсу професійної журналістики «Честь професії - 2016»

31 Березня 2016
2561
31 Березня 2016
17:32

Обрано журі конкурсу професійної журналістики «Честь професії - 2016»

2561
Рада експертів конкурсу професійної журналістики «Честь професії» обрала журналістів та медіаекспертів, які зможуть оцінити роботи конкурсантів з усієї України.
Обрано журі конкурсу професійної журналістики «Честь професії - 2016»
Обрано журі конкурсу професійної журналістики «Честь професії - 2016»

«Найкращий матеріал з громадянською позицією» обиратимуть Сергій Рахманін, редактор відділу політики у газеті «Дзеркало тижня»; Роман Недзельський, креативний продюсер IVORY films; Анна Андрієвська, журналіст «Громадське.Крим».

«Найкраще подання резонансного матеріалу» визначать Віталій Портніков, журналіст і публіцист, оглядач «Радіо Свобода»; Андрій Цаплієнко, військовий кореспондент каналу «1+1»; Олександр Мартиненко, генеральний директор агентства «Інтерфакс-Україна».

«Найкраще журналістське розслідування» аналізуватимуть Євген Положій, журналіст, письменник, автор книги «Іловайськ»; Олег Хоменок, радник з питань ЗМІ проекту У-Медіа; Оксана Богданова, головний редактор «КП в Україні».

«Найкраще подання складної теми» оцінюватимуть Роман Скрипін, медіа-менеджер, журналіст, один із засновників  ГО «Громадське ТБ»; Ольга Сніцарчук, журналістка 5-го каналу; Наталія Лигачова, голова правління ГО «Детектор медіа».

«Надію журналістики» в сучасній українській медіаспільноті визначатимуть Руслан Ткаченко, головний продюсер каналу «UA:Перший»; Сергій Тихий, генеральний директор медіагрупи «Прес-центр»; Наталя Гуменюк, голова ГО «Громадське ТБ».

Роботи, відібрані для оцінювання журі, доступні за посиланнями:

Кращий матеріал з громадянською позицією
Краще подання резонансного матеріалу
Краще подання складної теми
Краще журналістське розслідування
Надія журналістики

Результати конкурсу будуть повідомлені на Церемонії нагородження переможців конкурсу, що відбудеться 22 квітня.

Нагадуємо, що усі зареєстровані на конкурс роботи, новини, положення про конкурс та іншу інформацію можна знайти на офіційному сайті конкурсу. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінці конкурсу у Facebook.

Нагадаємо, 2 березня Оргкомітет VIІ конкурсу професійної журналістики «Честь професії» повідомив про завершення прийому робіт в основні номінації. Зареєстровано 912 робіт – на 285 більше, ніж минулого року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
«Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2561
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду