Знімальна група ТСН потрапила під обстріл в зоні АТО

Знімальна група ТСН потрапила під обстріл в зоні АТО

17 Березня 2016
1589
17 Березня 2016
12:42

Знімальна група ТСН потрапила під обстріл в зоні АТО

1589
16 березня під час загострення ситуації у селищі Зайцевому (Донецька область) потрапила під обстріл сепаратистів знімальна група «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».
Знімальна група ТСН потрапила під обстріл в зоні АТО
Знімальна група ТСН потрапила під обстріл в зоні АТО

Про це йдеться у випуску новин ТСН о 16.45 та у повідомленні на сайті ТСН.

Після обстрілів з кулеметів бойовики почали використовувати на дій ділянці фронту важку зброю. 16 березня Зайцеве обстрілювали з танків і мінометів. Раніше обстріли були здебільшого вночі, зараз – і вдень.

Офіцери спецназу 12 батальйону «Київ» вели телевізійну групу на позиції військових розвідників 17-го батальйону 57-ї бригади. Ймовірно, що бойовики помітили групу, по них почав активно працювати снайпер.

«Пересуватися довелось навприсядки, згодом взагалі перечікувати, просто отак лежачи на землі під свист куль. Кулі підпалили траву, яка почала розгоратися. Далі зброю почали використовувати важку. Спочатку це були поодинокі вибухи, далі почали інтенсивно працювати міномети забороненого 120 калібру. Всю землю, яка була гладенька ще дорогою до позицій, навколо за цей невеликий проміжок часу просто зорали. Військові перечікували в бліндажі. Традиційно на такі обстріли відповідати заборонено», - повідомляє у випуску ТСН журналістка Євгенія Цвєтанська

Прес-центр штабу антитерористичної операції також повідомив про загострення ситуації у селищі Зайцевому, передає УНІАН.

«Незаконні збройні формування обстріляли мирне населення смт Зайцеве. Сьогодні бойовики цілеспрямовано здійснили 8 обстрілів із 82- та 120-міліметрових мінометів по житлових будинках населеного пункту. Пошкоджені помешкання, інфраструктура, поранення отримали цивільні мешканці», - йдеться в повідомленні.

Збройні сили України чітко дотримуються Мінських домовленостей, не піддаються на провокації і залишаються на визначених позиціях, зазначає прес-центр АТО.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1589
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду