Інтернет-видання AIN.ua шукає редактора

Інтернет-видання AIN.ua шукає редактора

24 Вересня 2015
2648
24 Вересня 2015
09:13

Інтернет-видання AIN.ua шукає редактора

2648
Інтернет-видання AIN.ua шукає редактора
Інтернет-видання AIN.ua шукає редактора

Українське інтернет-видання про ІТ-технології AIN.ua шукає редактора. Про це повідомляє Platfor.ma.

 

Компанія зростає і потребує людини, яка «зробить тексти ще кращими, відвідуваність - ще вищою, а роботу колективу - ще більш злагодженою».

 

Кандидат повинен мати досвід роботи в онлайн-ЗМІ в якості редактора (бажано в діловому або IT-виданні), розуміння процесів на українському IT-ринку. Цікавість до теми IT-бізнесу є обов'язковою, а також рівень англійської мови, який дозволяв би взяти інтерв'ю у англомовного спікера. Крім того претендент повинен мати високу працездатність та бажання постійно розвиватись, самостійно ставити собі нові цікаві задачі.

 

Умови роботи:

- віддалена робота (неважливо звідки, але офісу видання не має);

- робота в незалежному, окупному виданні, що постійно зростає, з однією з найкращих команд на ринку;

- повний робочий день + готовність до ненормованого графіку та нечастих відряджень;

- гарна заробітна плата + бонуси за виконання KPI.

 

Охочим податися на вакансію редактора Аin.ua потрібно написати листа на artur@ain.ua, зазначивши в темі: «Редактор».

 

«У листі коротко (на 2-3 абзаци) розкажіть про себе та свій досвід. Можна вставити лінк на резюме та найкращі тексти. Але, будь ласка, жодних атачів.Рекомендація на цю вакансію також оплачувана. Винагорода - 10 000 грн. Сума виплачується після того, як кандидат пройде 2-місячний випробувальний строк», - йдеться в повідомленні.

 

Усі інші подробиці обговорюватимуться особисто з предендентами, які задовільняють зазначені вище вимоги.

 

Як відомо, в червні 19 червня посаду головного редактора інтернет-видання про IT-ринок AIN.ua залишив Роман Судольський.

 

Нагадаємо, громадська організація Інститут масової інформації (ІМІ) оголосила конкурс на посаду мультимедіа-редактора (фахівець з фото- та відео) для свого проекту «Блогери проти корупції».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2648
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду