Російський пранкер перехопив дзвінок «Еспресо TV» до Антона Геращенка (ВІДЕО)

Російський пранкер перехопив дзвінок «Еспресо TV» до Антона Геращенка (ВІДЕО)

15 Вересня 2015
4489
15 Вересня 2015
12:49

Російський пранкер перехопив дзвінок «Еспресо TV» до Антона Геращенка (ВІДЕО)

4489
Російський пранкер перехопив дзвінок «Еспресо TV» до Антона Геращенка (ВІДЕО)
Російський пранкер перехопив дзвінок «Еспресо TV» до Антона Геращенка (ВІДЕО)

Російський пранкер Олексій Столяров (Лексус) у прямому ефірі перехопив дзвінок журналістів «Еспресо TV» до депутата Верховної Ради Антона Геращенка. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Відповідаючи на запитання студії «Нічного телеекспресу», пранкер повідомив, зокрема, що йому потрібно йти у кабінет, де його чекає посол з мішком американських грошей, а тоді вилаявся.

 

Про цей інцидент журналісти зняли окремий сюжет. Вони підозрюють, що пранкер перехопив дзвінок до пана Геращенка.

 

 

Водночас Олексій Столяров в ефірі російського телеканалу LifeNews розповів, що буцімто перед цим дзвінком сам потелефонував на телеканал та залишив свій номер телефону. «Українські журналісти не перевіряють інформацію», - заявив пранкер.

 

До речі, сюжет LifeNews про цей випадок зняв сюжет на сім хвилин.

 

Журналісти «Еспресо TV» наполягають на формуванні правових механізмів для боротьби з кіберзлочинністю. «Пранкери у незаконний спосіб перехопили сигнал з картки радника міністра МВС. За це вони мають бути покарані, - йдеться в сюжеті «Еспресо TV». [...] - Але для цього українські правоохоронні органи мають співпрацювати з правоохоронними органами Росії, що, зважаючи на обставини, звучить абсурдно. Та головне проблема - відсутність напрацьованої системи розслідування міжнародних кіберзлочинів».

                       

Як писав сайт «Дуся», у червні нинішнього року Олексій Столяров (Лексус) в ефірі «Шустер live» телефоном представився товаришем по службі одного зі співробітників ГРУ, поранених і затриманих на Донбасі. Він звинуватив ведучого програми Савіка Шустера у розпалюванні війни та звернувся до нього із лайкою. Після цього пранкера відключили від ефіру.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4489
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lis
3168 дн. тому
Вот таких отмороженных и надо мочить по сортирам, как и предложило их любимое Пуйло.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду