У Слов’янську двох журналісток одного з центральних телеканалів побили співробітниці кафе

У Слов’янську двох журналісток одного з центральних телеканалів побили співробітниці кафе

7 Вересня 2015
3451

У Слов’янську двох журналісток одного з центральних телеканалів побили співробітниці кафе

3451
У Слов’янську двох журналісток одного з центральних телеканалів побили співробітниці кафе
У Слов’янську двох журналісток одного з центральних телеканалів побили співробітниці кафе

Міліція Слов'янська (Донецька область) відкрила провадження щодо крадіжки телефону в кореспондентки центрального телеканалу в одному з кафе міста, а також за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень журналістці та її колезі співробітниками закладу харчування. Про це повідомляє прес-служба Слов'янського МВ ГУМВС України в Донецькій області.

 

«До чергової частини Слов'янського міськвідділу міліції із заявами про крадіжку телефону і заподіяння тілесних ушкоджень звернулися дві мешканки Києва. Жінки працюють журналістами на центральних телеканалах і знаходилися у Слов'янську в службовому відрядженні», - йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляє міліція, крадіжка сталася в кафе, де вечеряли дві кореспондентки центральних телеканалів. На кілька хвилин одна з них залишила свій телефон iPhone 5S без нагляду, а коли повернулася до свого столика, то мобільника не знайшла. Коли жінки спробували самостійно з'ясувати, хто викрав телефон, то між ними і двома співробітницями кафе стався конфлікт, в результаті якого співробітниці ЗМІ отримали тілесні ушкодження.

 

Протягом години співробітники карного розшуку встановили, що крадіжку вчинив раніше судимий 24-річний бармен цього кафе.

 

Викрадене майно вилучено та повернуто законній власниці.

 

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Відносно співробітниць кафе 1993 і 1988 років народження відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Це правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

 

Нагадаємо, у серпні Новий канал повідомив, що працівниця столичної перукарні душила, била і виштовхувала з приміщення кореспондентку інформаційно-розважальної програми «Абзац!» Олену Філонову. Журналістка відвідала салон за редакційним завданням.

 

Олена Філонова розповіла, що стилісти навмисне загримували її так, щоб вона здавалася не дуже охайною дівчиною, трохи хворобливого вигляду. Вона попросила підстигти її, під час стрижки постійно чухалася і кашляла, щоб підкреслити, що нездорова. Олена Філонова зазначила, що помітивши це, працівники мали відповідним чином обробити інструменти і місце для наступного клієнта. Але перукар цього не зробила й почала стригти наступного клієнта - трирічну дитину.

 

Дівчина повернулася в перукарню зі знімальною группою, сподіваючись отримати пояснення від працівників. На запитання, чи знають вони про норми оброблення інструментів і чому нехтують елементарними правилами гігієни, нарвалася на грубість. Після інциденту журналістка викликала правоохоронців, але перукар вже пішла. Першу медичну допомогу дівчині надали працівники поліції. На місце події прибула оперативна группа, Олена Філонова написала заяву, зафіксувала побої у судмедекспертів й збирається позиватися до суду на перукаря.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3451
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду